Διεξαγωγή του Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2019»

Το Συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος», το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια, φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό. Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας σε συνεργασία με την Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών και το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ναυτιλιακά συνέδρια παγκοσμίως. 

Αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 800 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται προσωπικότητες της διεθνούς ναυτιλίας όπως ο Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, πλοιοκτήτες, υψηλόβαθμά στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και κορυφαία ονόματα από το χώρο της διεθνούς ναυτιλίας και των επενδύσεων. Την έναρξη του Συνεδρίου θα προσφωνήσει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Το φετινό Συνέδριο, με θέμα «Sea Change», θα εστιάσει σε σημαντικά θέματα που επηρεάζουν τη συνεχώς μεταβαλλόμενη ναυτιλιακή βιομηχανία, τους νέους διεθνείς  κανονισμούς, οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα και πως συμβάλλει η τεχνολογία σε αυτά, καθώς και θέματα για την αειφόρο χρήση των θαλάσσιων πόρων.

Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στο Parklane Resort and Spa στη Λεμεσό, ενώ από τις 7 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στους Χαρουπόμυλους Λανίτη. Το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.maritimecyprus.org.

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας προσκαλεί όλους τους δημοσιογραφικούς ομίλους που ενδιαφέρονται για την κάλυψη του συνεδρίου Ναυτιλιακή Κύπρος 2019 (Maritime Cyprus 2019 Conference) να επικοινωνούν για την έκδοση press passes με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας: τηλ. 25804903 ή zandreou@mof.gov.cy.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation