Διεξαγωγή του Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2019»

InBusinessNews  16/09/2019 19:32
Διεξαγωγή του Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2019»

Διεξαγωγή του Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2019»

InBusinessNews  16/09/2019 19:32

Το Συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος», το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια, φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό. Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας σε συνεργασία με την Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών και το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ναυτιλιακά συνέδρια παγκοσμίως. 

RELATED ARTICLES

Αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 800 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται προσωπικότητες της διεθνούς ναυτιλίας όπως ο Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, πλοιοκτήτες, υψηλόβαθμά στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και κορυφαία ονόματα από το χώρο της διεθνούς ναυτιλίας και των επενδύσεων. Την έναρξη του Συνεδρίου θα προσφωνήσει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Το φετινό Συνέδριο, με θέμα «Sea Change», θα εστιάσει σε σημαντικά θέματα που επηρεάζουν τη συνεχώς μεταβαλλόμενη ναυτιλιακή βιομηχανία, τους νέους διεθνείς  κανονισμούς, οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα και πως συμβάλλει η τεχνολογία σε αυτά, καθώς και θέματα για την αειφόρο χρήση των θαλάσσιων πόρων.

Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στο Parklane Resort and Spa στη Λεμεσό, ενώ από τις 7 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στους Χαρουπόμυλους Λανίτη. Το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.maritimecyprus.org.

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας προσκαλεί όλους τους δημοσιογραφικούς ομίλους που ενδιαφέρονται για την κάλυψη του συνεδρίου Ναυτιλιακή Κύπρος 2019 (Maritime Cyprus 2019 Conference) να επικοινωνούν για την έκδοση press passes με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας: τηλ. 25804903 ή zandreou@mof.gov.cy.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας