Νέο τεύχος GOLD: Maritime Cyprus 2019

InBusinessNews  16/09/2019 10:30
Νέο τεύχος GOLD: Maritime Cyprus 2019

Νέο τεύχος GOLD: Maritime Cyprus 2019

InBusinessNews  16/09/2019 10:30
Η ναυτιλία είναι μια τεράστια παγκόσμια βιομηχανία και στην οποία η Κύπρος παίζει έναν αξιοσημείωτο ρόλο. Μία από τις σημαντικότερες συγκεντρώσεις της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας είναι το συνέδριο Maritime Cyprus το οποίο πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, και φέτος λαμβάνει χώρα στη Λεμεσό στις 6-9 Οκτωβρίου.

RELATED ARTICLES


To cover story του τελευταίου τεύχους του GOLD (που κυκλοφόρησε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένο στο συνέδριο Maritime Cyprus 2019 και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με διοργανωτές και συμμετέχοντες όπως η Υφυπουργός Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου, ο Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Ναυτιλίας Κώστας Ιακώβου, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου Esben Poulsson, ο Διευθυντής του Port XL, Cees-Willem Koorneef, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου , Φίλιππος Φίλης και Θωμάς Καζάκος αντίστοιχα αλλά και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών, Ανδρέας Χατζηγιάννης.

Mην χάσετε το επόμενο – και μεγαλύτερο - τεύχος του περιοδικού GOLD. Διαθέσιμο από την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή έκδοση.
 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας