Δ. Ιωαννίδης: Πλήρης ικανοποίηση στην Action

InBusinessNews   13/09/2019 17:03
Δ. Ιωαννίδης: Πλήρης ικανοποίηση στην Action

Δ. Ιωαννίδης: Πλήρης ικανοποίηση στην Action

InBusinessNews   13/09/2019 17:03

Πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στην Action Global Communications για τις βραβεύσεις της στα CAROB AWARDS. 
 
«Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία και σίγουρα το αποτέλεσμα τόσο των project που καταθέσαμε, όσο και των 6 βραβείων που τελικά λάβαμε, μας έχουν ικανοποιήσει πλήρως. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, σε όλη την ομάδα της Action Global Communications και φυσικά σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου της επικοινωνίας που είδαν τη δουλειά τους να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται», δήλωσε στο InBusinessNews, o General Manager Cyprus, Greece & Action Digital, Δημήτρης Ιωαννίδης.
 
O κ. Ιωαννίδης χαρακτήρισε τη φετινή πρώτη διοργάνωση των CAROB AWARDS ως ένα πολύ σημαντικό βήμα για το χώρο της επικοινωνίας στην Κύπρο «και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι για την αναβάθμιση της ποιότητας του κλάδου και την επιβράβευσης αυτών που έκαναν τη διαφορά μέσω της σκληρής δουλειάς τους. Τα CAROB AWARDS βρίσκονται στα πλάνα του ΣΔΕΚ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και από το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση έχουν περάσει πολλά στελέχη του κλάδου, αλλά και Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου. Επιτέλους, τον Σεπτέμβριο του 2019, αυτό το “άπιαστο όνειρο” για μερικούς, έγινε πραγματικότητα».

 


 
«Σίγουρα θα ήταν άδικο να κρίνουμε με αυστηρότητα την πρώτη διοργάνωση, αφού κάθε αρχή και δύσκολη. Ωστόσο, δημιουργεί την κατάλληλη υποδομή για βελτίωση και αποφυγή λαθών στο μέλλον. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχαμε σε αυτή τη διαδικασία και στην Κύπρο, καθώς σε άλλες αγορές που διατηρούμε παρουσία τέτοιες διοργανώσεις υφίστανται χρόνια», ανέφερε καταληκτικά.

 


έξι βραβεία της Action Global Communications

 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑ/ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                ΟΜΑΔΑ ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ                                ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΣ
SILVER  
PR          
Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων μιας Επιχείρησης / ενός Οργανισμού προς συγκεκριμένα κοινά (Stakeholder Relations)            Ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας για τη μαρίνα Αγίας Νάπας M.M Makronisos Marina Ltd               
SILVER PR           Επιχειρείν & Κοινωνία Choose Hope                Ηοpe For Children CRC Policy Centre
SILVER PR           Digital PR Λανσάρισμα του H&M στην Κύπρο    
H&M
SILVER INTEGRATION                  ΑΛΦΑ Music Tours Tempo Beverages Cyprus Ltd
BRONZE PR           Υποστήριξη στρατηγικών Marketing Προϊόντων/Υπηρεσιών (Marketing PR) SEO-driven PR για το Student.com Student.com     
BRONZE PR Εκδηλώσεις / Events Ένα pop-up μουσείο για ένα αιώνα ιστορίας                P.M. Tseriotis
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας