Εxecutive Εducation - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Όσο ζεις πρέπει να σπουδάζεις

  13/09/2019 14:12
Εxecutive Εducation - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Όσο ζεις πρέπει να σπουδάζεις

Εxecutive Εducation - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Όσο ζεις πρέπει να σπουδάζεις

  13/09/2019 14:12
«Δεν νοείται σήμερα εργαζόμενος να μην είναι δια βίου μαθητής. Όσο ζεις πρέπει να σπουδάζεις είτε με προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα ή με προγράμματα κατάρτισης», ανέφερε στην κάμερα του INBusinessNews o Δρ. Πέτρος Πασιαρδής, Καθηγητής Εκπαιδευτικής Ηγεσίας και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

RELATED ARTICLES


Σύμφωνα με τον κ. Πασιαρδή ένα στέλεχος ενδείκνυται να επιλέξει προγράμματα σπουδών από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου καθώς είναι αποκλειστικά ένα εξ αποστάσεως Πανεπιστήμιο, που εξελίσσεται συνεχώς ενσωματώνοντας όλες τις καινοτομίες  που εμφανίζονται στα γνωστικά αντικείμενα που υπηρετεί.

Γιατί ένα στέλεχος να επιλέξει τα δικά σας προγράμματα;

Ένα στέλεχος ενδείκνυται να επιλέξει προγράμματα από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ο λόγος απλούστατος. Είμαστε εξ ορισμού ένα εξ αποστάσεως Πανεπιστήμιο. Μπορούμε έτσι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εξειδίκευση, την οποία μπορεί να πάρει κάποιος στον δικό του χώρο και χρόνο. Αυτό δίνει αμέσως τεράστια ευελιξία στον φοιτητή και δη στον εργαζόμενο, κυρίως μέσω των μεταπτυχιακών μας προγραμμάτων καθώς μπορεί ταυτόχρονα με την εργασία του να αφιερώνει χρόνο στις σπουδές του. Κάποτε χρειάζεται και η φυσική παρουσία στο Πανεπιστήμιο αλλά σπάνια. Τα πιο πολλά προγράμματα μας είναι εξ αποστάσεως συνεπώς ο φοιτητής μας μπορεί να βρίσκεται όπου θέλει, στην Κύπρο, στην Ελλάδα, και σε όποιο άλλο μέρος του Κόσμου επιθυμεί.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει εξαιρετικά εξελιγμένη τεχνολογία. Η πλατφόρμα μέσω της οποίας προσφέρονται τα προγράμματα δίνει το αίσθημα στον φοιτητή πως βρίσκεται μέσα στην αίθουσα και παρακολουθεί τον καθηγητή του.

Πόσο αυξάνονται οι ευκαιρίες ανέλιξης για ένα στέλεχος σήμερα που αποφασίζει να επενδύσει σε ένα μεταπτυχιακό τίτλο ή σε ένα επιπλέον πτυχίο;

Η επιστήμη εξελίσσεται συνεχώς και το πανεπιστήμιο έχει τον τρόπο μέσω της έρευνας να ενσωματώνει στις διδασκαλίες του τις καινοτομίες που εμφανίζονται στα γνωστικά αντικείμενα που υπηρετεί.

Δεν νοείτε σήμερα εργαζόμενος να μην είναι δια βίου μαθητής. Όσο ζεις πρέπει να σπουδάζεις είτε με προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα ή  με ένα επαγγελματικό δίπλωμα. Αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι πιο αποδοτικός και να αυξήσεις τις πιθανότητες σου για επαγγελματική ανέλιξης στον χώρο εργασίας σου.
 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας