Η διαφορά της επιχειρηματικής «ηθικής» και της «συμμόρφωσης» στο «5th International Compliance Forum»

InBusinessNews  12/09/2019 10:57
Η διαφορά της επιχειρηματικής «ηθικής» και της «συμμόρφωσης»  στο «5th International Compliance Forum»

Η διαφορά της επιχειρηματικής «ηθικής» και της «συμμόρφωσης» στο «5th International Compliance Forum»

InBusinessNews  12/09/2019 10:57
Η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζει το «5th International Compliance Forum» την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Η IMH και το περιοδικό GOLD διοργανώνουν το συγκεκριμένο Φόρουμ με σκοπό την έγκαιρη κι έγκυρη ενημέρωση σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Compliance προς όλα τα συναφή επαγγελματικά στελέχη.
 
Το φετινό «International Compliance Forum» καλωσορίζει διακεκριμένους ομιλητές από το εξωτερικό, οι οποίοι θα συζητήσουν τα δεδομένα που αφορούν τη λειτουργία Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Στο τραπέζι τίθενται, επίσης, τρόποι με τους οποίους οι επιχειρήσεις δύνανται να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία της Συμμόρφωσης, ούτως ώστε να ευημερήσουν και να προοδεύσουν ορθά και με συνέχεια, παρέχοντας συνάμα στις εταιρείες σταθερό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
 
Ανάμεσα στους φετινούς ομιλητές συγκαταλέγεται η Διευθύντρια του Institute of Business Ethics στην Αγγλία, κα Philippa Foster. Η κα Foster ξεκίνησε την επιχειρηματική σταδιοδρομία της στο Finance and Corporate Treasury. Παράλληλα με την καριέρα της, εμφανίζεται συχνά σε Συνέδρια, στα οποία μιλά πάνω σε θέματα επιχειρηματικής δεοντολογίας, ενθαρρύνοντας τα υψηλά πρότυπα στην επιχειρηματική καθημερινότητα με έμφαση στις ηθικές αξίες του κάθε οργανισμού. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της, η κα Foster θα αναφερθεί στη διαφορά μεταξύ των όρων «ηθική» και «συμμόρφωση», ενώ θα μοιραστεί με το κοινό πώς ένας οργανισμός μπορεί να υιοθετήσει μια σωστή κουλτούρα για να υπάρχει ομαλή λειτουργία στο επιχειρηματικό του περιβάλλον.
 
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην Αγγλική.
 
Ολοκληρωμένη συμμετοχή στο Φόρουμ αντιστοιχεί σε 5 μονάδες Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD units). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Φόρουμ απευθύνεται σε επαγγελματίες και πιο συγκεκριμένα, σε ανώτερα στελέχη από τον ευρύτερο τομέα Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Προσκαλούνται: Τραπεζικές, Ασφαλιστικές, Φοροτεχνικές, Χρηματοπιστωτικές, Καταπιστευματικές, Λογιστικές, Ελεγκτικές και Νομικές Εταιρείες, καθώς και εμπλεκόμενοι Ρυθμιστικοί Φορείς. Επίσης, ευπρόσδεκτοι είναι εμπειρογνώμονες και σύμβουλοι σε θέματα Διασφάλισης Ποιότητας, Διαχείρισης Κεφαλαίων κλπ..
 

Τα μέλη των ακόλουθων οργανισμών, δικαιούνται 20% έκπτωση: Association of Certified Fraud Examiners - Cyprus Chapter, CFA Society Cyprus, Cyprus Fiduciary Association, Cyprus Institute of Internal Auditors, Cyprus Integrity Forum, International Compliance Association, ISACA Cyprus Chapter, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου.
 
Οργανωτές: περιοδικό GOLD, ΙΜΗ
Παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): InfoCredit Group, iSPIRAL, MAP S. Platis, Moebius
Υπό την Αιγίδα: International Compliance Association
Endorsed by: European Bank for Reconstruction and Development
Conference Experience Sponsor: Conferience
Σε Συνεργασία: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου
Με τη Στήριξη: Association of Certified Fraud Examiners - Cyprus Chapter, CFA Society Cyprus, Cyprus Fiduciary Association, Cyprus Institute of Internal Auditors, Cyprus Integrity Forum, ISACA Cyprus Chapter, Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας