Πλησιάζει το 3rd Cyprus HealthCare Conference Gala

Δελτίο Τύπου  11/09/2019 10:22
Πλησιάζει το 3rd Cyprus HealthCare Conference Gala

Πλησιάζει το 3rd Cyprus HealthCare Conference Gala

Δελτίο Τύπου  11/09/2019 10:22
Το “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala” που διοργανώνει η ΙΜΗ, δίνει δυναμικό παρών, με στόχο να ενημερώσει όλους τους επαγγελματίες -σχετικούς με τον τομέα της Υγείας- γύρω από τις διεθνείς εξελίξεις και τις τάσεις που διαμορφώνονται στα θέματα Ιατρικής και Υγείας. Το Conference Gala θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία. Η εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για όλους τους παρευρισκόμενους και παράλληλα, λειτουργεί ως η πλέον κατάλληλη πλατφόρμα για σωστή κι ολοκληρωμένη ενημέρωση αναφορικά με τα σύγχρονα δεδομένα της Υγείας, εντός κι εκτός Κύπρου

RELATED ARTICLES


 
Ο καθηγητής και δόκτορας Koen Kas, Healthcare futurist & Delight thinker από το Βέλγιο, θα είναι κεντρικός ομιλητής του “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala. Ο Koen Kas έχει ως στόχο του να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο τους προσκεκλημένους και να αναδείξει τη σημαντικότητα του επαγγέλματος των γιατρών ή αλλιώς τους φύλακες-αγγέλους, όπως τους αποκαλεί ο ίδιος, και την επιρροή και δύναμη της Τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα, ο δρ Koen Kas θα καλύψει με την παρουσίασή του το θέμα: Guardian angels turning sickcare into healthcare.
 
Ο καθηγητής και δόκτορας Koen Kas, είναι -επίσης- επιχειρηματίας, καθηγητής της Μοριακής Ογκολογίας, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της HealthSkouts, εταίρος στο HealthStartup.eu (μιας διαδικτυακής κοινωνικής πλατφόρμας για startups στον τομέα της Υγείας), συγγραφέας δύο βιβλίων (“Sick No Moreκαι “Your Guide to Delight”), όπως και διεθνούς φήμης ομιλητής. Ανάμεσα στις εταιρείες-κολοσσούς που συνεργάστηκε, συμπεριλαμβάνονται οι: Merck, UCB, Pfizer, Nutricia /Danone, Roche, Mitsubishi, Metagenics, Baxter, McKesson, ABInbev, Coca Cola, UPS, Celgene, AGFA HealthCare και AG Insurance.
 
Το “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala” αποτελεί τη σημαντικότερη σύναξη για τους επαγγελματίες Υγείας στην Κύπρο. Στο Conference Gala και ανάμεσα στις εκλεκτές προσωπικότητες που θα συμμετέχουν και οι οποίες πρωταγωνιστούν στον χώρο της Υγείας σε Κύπρο κι εξωτερικό, θα παραστεί και ως ομιλητής ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.
 
Η προσέλευση στο “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala” είναι δυνατή μόνο κατόπιν πρόσκλησης (by invitation only). Η Εκδήλωση απευθύνεται προς: γιατρούς, στελέχη από Ιδιωτικές Κλινικές και Νοσοκομεία, διευθυντικά στελέχη από Φαρμακοβιομηχανίες κι εταιρείες Εισαγωγής/Διανομής Φαρμάκων, Ιατρικών Προϊόντων κι Υπηρεσιών, φαρμακοποιούς, στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, στελέχη του Υπουργείου Υγείας και άλλων κυβερνητικών τμημάτων, πανεπιστημιακούς.
 
Οι Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική.
 
Περισσότερες Πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του Conference Gala μπορείτε να βρείτε εδώ

Οργανωτής: IMH
Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Αργυρός Χορηγός: KPMG Limited
Υποστηρικτής: Relia Trading
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD, IN Business, REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας