Μέρα “Bring your Child at Work” από την iSPIRAL

Δελτίο Τύπου  04/09/2019 11:50
Μέρα “Bring your Child at Work” από την iSPIRAL

Μέρα “Bring your Child at Work” από την iSPIRAL

Δελτίο Τύπου  04/09/2019 11:50

Όμορφες στιγμές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδιά και γονείς στα πλαίσια της μέρας “Bring your Child at Work” που διοργανώθηκε από την iSPIRAL.

RELATED ARTICLES


Τα μέλη της επαγγελματικής ομάδας της iSPIRAL περάσαν χρόνο με τα παιδιά μέσα από διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες. Οι γονείς έδειξαν στα παιδιά τον χώρο εργασίας της μαμάς και του μπαμπά, προσπάθησαν να αποτυπώσουν όσο πιο καλύτερα γίνεται πως περνούν τη μέρα τους στην iSPIRAL και να επιβεβαιώσουν για ακόμα μια φορά τις δικές τους προτιμήσεις σε επαγγέλματα. Όπως προκύπτει τα επαγγέλματα: εκπαιδευτικός, γιατρός, παλαιοντολόγος και ποδοσφαιριστής είναι πρώτα στις προτιμήσεις τους!

Η iSPIRAL στηρίζει ενεργά ενέργειες οι οποίες στόχο έχουν να ενδυναμώσουν όσο πιο καλύτερα γίνεται τις προσπάθειες συμφιλίωσης επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. 

Με  τη δυνατότητα εργασίας στα πλαίσια ευέλικτου ωραρίου, τη στήριξη των υπαλλήλων στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις ώστε να μην συγκρούονται  με την επαγγελματική τους πορεία, η iSPIRAL προσδοκά να αναδειχθεί σε εργοδότη προτίμησης. Υιοθετεί πρακτικές ισότητας στην εργοδότηση ανδρών και γυναικών, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλα τα μέλη του οργανισμού με στόχο τη δια βίου μάθηση και υλοποιεί επιπρόσθετες ενέργειες ενδυνάμωσης εταιρικών δεσμών. 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την μέρα μπορείτε να δείτε εδώ

Η iSPIRAL αποτελεί πάροχο λύσεων κανονιστικής συμμόρφωσης (AML και KYC Compliance Solutions).  

Στοιχεία  Επικοινωνίας: www.i-spiral.com,  24531975

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας