Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στις 19 Σεπτεμβρίου το «The Cyprus Headquartering and Funds Summit Mumbai»

Πέραν των 150 επαγγελματιών με βάση την Ινδία θα συμμετάσχουν στο The Cyprus Headquartering and Funds Summit, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Μumbai στις 19 Σεπτεμβρίου του 2019.

Κύριος στόχος του The Cyprus Headquartering and Funds Summit, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς συνεδρίων σε σημαντικές πρωτεύουσες όλου του κόσμου, είναι να ενημερώσει τους επαγγελματίες για τα πλεονεκτήματα του τομέα των επενδυτικών ταμείων στην Κύπρο και τους παράγοντες που καθιστούν το νησί ανταγωνιστικό προορισμό για funds.

Το συνέδριο στη Mumbai αποτελεί συνέχεια των ενεργειών προώθησης της Κύπρου όπως το αντίστοιχο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Λονδίνο και το Μάιο του 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Το συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από την τον Invest Cyprus, τον Cifa και την IMH, απευθύνεται σε δικηγορικά και λογιστικά γραφεία, διαχειριστές funds και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, ειδικούς σε θέματα φορολογίας, επιχειρήσεις διαχείρισης πλούτου, παρόχους επαγγελματικών υπηρεσιών, τράπεζες, επενδυτικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οικογενειακά γραφεία και θεσμικούς επενδυτές.

Οι συμμετέχοντες

Ανάμεσα στους βασικούς συμμετέχοντες περιλαμβάνονται ινδικές εταιρείες όπως Ajmera Law Group, ALMT Legal, Advocates & Solicitors, Cyril Amarchand Mangaldas, Equanimity Ventures, Fairwinds Asset Managers Limited, Frontline Venture Services Pvt Ltd, Hinesh R Doshi & Co LLP, India Quotient, Iron Pillar Fund, J. Sagar Associates, JSW Ventures, Khaitan & Co , KITARA CAPITAL, KPB & Associates, M.L.Sharma & Co., Mayfield, Multiples Alternate Asset Management, Mumbai Angels, Neha Salot & Co., Nine Rivers Capital, o3 Capital, Omnivore, Paragon Partners, Pegasus India Evolving Opportunities Fund, Startup Reseau, Sushen Investment Services, Vaish Associates, Venture Catalysts, Z3Partners και Zone Startups India.
 
Θα απευθύνουν χαιρετισμό οι: 
  • Μιχάλης Μιχαήλ Πρόεδρος Invest Cyprus 
  • Άγγελος Γρηγοριάδης Πρόεδρος CIFA

Κeynote Presentation Doing Business in Cyprus
 
  • Γιώργος Καμπανέλλας Γενικός Διευθυντής Invest Cyprus
  • Haig Assadourian Director & Shareholder, Centaur Trust
  • Μαρία Κλάππα, Partner, Tassos Papadopoulos & Associates LLC

The Cyprus Fund Industry
 
  • Ανδρέας Γιασεμίδης, Partner, In charge of Fund Services, PwC Cyprus
  • Πανίκος Τέκλος, Partner, Risk Advisory & Wealth Advisory Services Leader, Deloitte Ltd
  • Αντώνης Ρούβας, Board Member, Asset Management, Advisory Services, KPMG Ltd
  • Άντρη Μιχαήλ, Partner Financial Services and Funds Department, Kinanis LLC
  • Κωνσταντίνος Ξάνθης, Head Wealth Management Operations, Eurobank Cyprus.
 
Οι προοπτικές και τα πλεονεκτήματα
 
Ενώπιον του The Cyprus Headquartering and Funds Summit θα παρουσιαστούν οι προοπτικές της κυπριακής οικονομίας, το επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον, οι επενδυτικές ευκαιρίες της Κύπρου, καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ως ανερχόμενο διεθνές και περιφερειακό επιχειρηματικό κέντρο.

Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν οι χρηματοοικονομικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχονται στην Κύπρο σε όσες εταιρείες επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, καθώς και το ευνοϊκό φορολογικό σύστημα. Την ίδια ώρα, οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ασφαλής προορισμός για εργοδότες και εργαζόμενους.

Ανάμεσα στους χορηγούς του συνεδρίου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, είναι οι Centaur Trust Group, Deloitte, Eurobank Cyprus, Kinanis Law Firm, KPMG, PwC Cyprus και Tassos Papadopoulos & Associates LLC.

Υποστηρικτής είναι η Ayia Napa Marina και χορηγοί επικοινωνίας το INBusiness και το Gold.

Για περισσότερες πληροφορίες για πακέτα χορηγιών ή για να λάβετε μέρος στο Summit, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Νεόφυτο Κωνσταντίνου στο Neofytos@imhbusiness.com /+35722505536.
 
 
 

Δειτε Επισης

Κεντρο Κοινωνικης Καινοτομίας: Πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες