powered by

The Cyprus Legal Conference

Το “Cyprus Legal Conference” έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και στόχο έχει να ενημερώσει το ακροατήριο για το μέλλον των δικηγορικών γραφείων στην Κύπρο, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών τους. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία και οι εργασίες του συνεχίζονται πυρετωδώς.
 
Το Συνέδριο θέτει στο μικροσκόπιο τα δικηγορικά γραφεία του μέλλοντος και προσφέρει προβλέψεις για το μέλλον των δικηγορικών γραφείων. Σε μια από τους ομιλητές του συνεδρίου, η Dana Denis-Smith - Διευθύνων Σύμβουλος της Obelisk Support από το Ηνωμένο Βασίλειο, της έχουν απονεμηθεί διάφορα βραβεία για τη δουλεία της, εκ των οποίων: FT Innovative Lawyer (2012); Legal Week’s Outstanding Legal Innovator (2015); Legal Personality of the Year (2018); και  Legal500 Outstanding Woman in Law. Η Dana θε μιλήσει για τη διοίκηση του δικηγορικού γραφείου του μέλλοντος, και πως η δομή της δοιήκησης ενδέχεται να αλλάξει. Μεταξύ των άλλων ομιλητών θα είναι οι: Alex Hamilton, CEO της Radiant Law του Ηνωμένου Βασιλείου, Brian Inkster, Solicitor από τη Σκωτία, Philippos Aristotelous, Legal Business Strategist & Author,Claire Philpott - Senior Business Consultant από τη Moebius Limited, Χορηγό του Συνεδρίου και Amy Grant, Senior Visiting Fellow, School of Law, UCLan Cyprus. Επίσης, το Συνέδριο θα εμπλουτιστεί με Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης μεταξύ των Διευθυνόντων Συμβούλων από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου. Στους πανελίστες συμμετέχουν οι: Αλεξία Κουντουρή - Partner, Tassos Papadopoulos & Associates LLC, Ηλίας Νεοκλέους - Managing Partner, Elias Neocleous & Co LLC, Χριστίνα Σαρρή - Senior Partner, Polakis Sarris & Co LLC και Γιώργος Ζ. Γεωργίου - Managing Partner, George Z. Georgiou & Associates LLC.
 
Χορηγοί του 1ου “Cyprus Legal Conference” μέχρι στιγμής είναι οι: Alpha Bank Cyprus Ltd, Cablenet και Moebius Limited. Lifestyle Sponsor είναι η εταιρεία Property Gallery και Ακαδημαϊκός Συνεργάτης το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα περιοδικά GOLD και IN Business, ενώ ο οργανωτής είναι η ΙΜΗ.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ ΕΔΩ
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ ΕΔΩ
Πληροφορίες Συνεδρίου
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Alpha Bank Cyprus Ltd, Cablenet, Moebius Limited
Lifestyle Sponsor: Property Gallery
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Networking Coffee Break Sponsor: Nespresso
Οργανωτής: IMH
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine, Reporter
 
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555,
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 

Δειτε Επισης

Ιδρύει κοινωφελές ίδρυμα στη Νέα Υόρκη και ενισχύει την διεθνή παρουσία του το Ινστιτούτο Κύπρου
Μ. Δαμιανός: Η Κύπρος αναδεικνύεται κόμβος παροχής εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών-Εγκαινιάστηκε το El Greco
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν
Το RMHC Κύπρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με το μεγαλύτερο Family Fun Day
Πρώτο επιστημονικό συνέδριο για τον αυτισμό στο ΤΕΠΑΚ
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου»: Η ΚΕΑΝ επενδύει για άλλη μια χρονιά στην εκπαίδευση των νέων