Τα 20 μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου

InBusinessNews  22/08/2019 07:36
Τα 20 μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου

Τα 20 μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου

InBusinessNews  22/08/2019 07:36
Oι δικηγόροι και τα δικηγορικά γραφεία πάντα διαδραμάτιζαν σημαντικό ρόλο στην κυπριακή κοινωνία και στην οικονομία. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο αριθμός των νεοπροσληφθέντων πτυχιούχων νομικών συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο καθώς όλο και περισσότεροι νέοι Κύπριοι επιλέγουν να σπουδάσουν νομική σε τοπικά και ξένα πανεπιστήμια.
 
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κύπρου, ο οποίος ιδρύθηκε το 1960 ως επαγγελματικό σώμα δικηγόρων, διαθέτει πάνω από 3.000 μέλη, ενώ το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται από τους επαγγελματίες της Νομικής στην Κύπρο αναγνωρίζεται διεθνώς.
 
Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού GOLD που κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή, δημοσιεύεται ανανεωμένος ο ετήσιος  κατάλογος των Leading Law Companies στην Κύπρο.
Οι 84 νομικές εταιρείες που περιλαμβάνονται, επιλέχθηκαν με βάση τον αριθμό των απασχολούμενων δικηγόρων.
 
Διαβάστε ακόμα: Από €38 χιλιάδες τα διαμερίσματα στους πλειστηριασμούς

Το InBusinessNews σας παρουσιάζει σήμερα τα πρώτα 20 δικηγορικά γραφεία της Κύπρου, στη βάση του ίδιου κριτηρίου, δηλαδή του αριθμού του εργοδοτούμενων δικηγόρων σε αυτά.
 
law11
law 2
law 3
 
*Ολόκληρος ο κατάλογος με τα 84 μεγαλύτερα δικηγορικα γραφεία της Κύπρου δημοσιεύεται στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Gold που κυκλοφορεί. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας