3ο Συνέδριο Project Management

InBusinessNews  13/08/2019 10:14
3ο Συνέδριο Project Management

3ο Συνέδριο Project Management

InBusinessNews  13/08/2019 10:14

Τo PMI Cyprus Chapter διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τοProject Management Conference”, ένα συνέδριο θεσμός όχι μόνο για Project Managers αλλά και για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου 2019 στο Hilton Park Λευκωσίας, από τις 08:30 έως τις 15:00, θα παρουσιαστούν θέματα που απασχολούν κάθε οργανισμό που επιθυμεί να επιτύχει τους στρατηγικούς του στόχους και πως αυτοί μπορούν αν επιτευχθούν μέσω του Project Management.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να εμπνευστούν από καταξιωμένους ομιλητές καθώς επίσης να ανταλλάξουν ιδέες κι απόψεις πάνω σε θέματα:  Project και Portfolio Management, Mega-Projects, Leadership, Sustainability, Ethics. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν ιδέες και στοιχεία χρήσιμα για την αποτελεσματική Διοίκηση Έργων.
Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του συνεδρίου είναι:
 

  • Thomas Walenta, Dipl.Math, PMP, PgMP, PMI Fellow, PMI Board of Directors 2006-2008, 2017-2019, Germany
  • Simona Bonghez, PhD, PMP, Managing Director for Colors in Projects, Ethics Member Advisory Group, Romania
  • Andy Alder, Program Director, Tideway London, United Kingdom
  • Denis Vukosav, PMP, Vice President, State Street, Ireland
  • Stefano Setti, Founder & CEO, BluePeak Consulting, Italy
  • Stephen Carver (FAPM FIRM, Senior Lecturer in PPM & Change Management, School of Management, Cranfield University, United Kingdom)

 
Εκτός από την σημαντική ευκαιρία απόκτησης νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων και εργαλείων και την ευκαιρία για εποικοδομητική δικτύωση, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής με το οποίο θα μπορούν να αποκτήσουν έως και 5 Επαγγελματικές Μονάδες Ανάπτυξης (PDUs). Επιπλέον, ένας από τους συμμετέχοντες θα κερδίσει υποτροφία από το CIIM, η οποία θα καλύπτει το 50% των διδάκτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κάντε κλικ ΕΔΩ

Διοργανωτής: PMI Cyprus Chapter, Συντονιστής: IMH, Κύριοι Χορηγοί: KPMG, Τράπεζα Κύπρου, Χορηγός: PMI, Contributing Sponsors:  Hellenic Technical Enterprises, NewCytech, Odyssey, PrimeTel, Qobo, Talent Team Consulting, Εκπαιδευτικός Συνεργάτης:  CIIM – Cyprus International Institute of Management,
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, Gold magazine

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση IMH -Tηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας