Εxecutive Εducation - CIIM: Στο 1% των καλύτερων MBA ανά το παγκόσμιο

InBusinessNews  12/08/2019 17:30
Εxecutive Εducation - CIIM: Στο 1% των καλύτερων MBA ανά το παγκόσμιο

Εxecutive Εducation - CIIM: Στο 1% των καλύτερων MBA ανά το παγκόσμιο

InBusinessNews  12/08/2019 17:30
Τα μεταπτυχιακά του CIIM είναι τα μόνα στην Κύπρο διεθνούς εμβέλειας με το ΜΒΑ να κατατάσσεται στο 1% των καλύτερων ανά το παγκόσμιο. Είναι ιδανικά για στελέχη επιχειρήσεων αφού τα μαθήματα είναι απογευματινά και παραδίδονται σε κύκλους. Οι περισσότεροι απόφοιτοι, προάγονται ή έχουν αύξηση μισθού άμεσα μετά την αποφοίτηση τους. 

RELATED ARTICLESΌπως δήλωσε στην κάμερα του InBusinessNews, ο Δρ. Θεόδωρος Παναγιώτου, Διευθυντής και Κοσμήτορας του CIIM «Τα μεταπτυχιακά του CIIM θεωρούνται τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό μια από τις πιο επικερδείς επενδύσεις  που μπορεί να κάνει ένα στέλεχος επιχείρησης τόσο για την επαγγελματική του ανέλιξη όσο και για την προσωπική του ανάπτυξη.»
 
 

 
Γιατί ένα στέλεχος να επιλέξει τα δικά σας προγράμματα;
Γιατί, όπως όλοι ξέρουν, ακόμα και οι ανταγωνιστές παραδέχονται, τα προγράμματα του CIIM είναι το Gold Standard του Business Education στη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή. Στο CIIM θα  βελτιώσεις τα ηγετικά σου προσόντα, θα γεννήσεις επιχειρηματικές ιδέες,  θα βρεις νέες ευκαιρίες ανέλιξης, θα βρεις μέντορες και συνεργάτες,  θα διευρύνεις  το επαγγελματικό σου δίκτυο με διεθνώς καταξιωμένους  καθηγητές και επιχειρηματίες.
To κάθε business school μπορεί να σε διδάξει μάνατζμεντ, λογιστική, μάρκετινγκ και χρηματοοικονομικά.  Το CIIM όχι μόνο τα διδάσκει αλλά και τα ζωντανεύει με πρακτικές εφαρμογές και τα συνδυάζει με την ηγεσία, τη στρατηγική, την καινοτομία,  και την επιχειρηματικότητα αλλά και την ηθική.
Τα μεταπτυχιακά του CIIM είναι τα μόνα στη Κύπρο, διεθνούς εμβέλειας με το CIIM ΜΒΑ να κατατάσσεται το στα  1% κορυφαία παγκοσμίως και είναι το μόνο με διπλή διεθνή αναγνώριση στην Κύπρο. Τα μεταπτυχιακά του CIIM είναι ιδανικά για στελέχη επιχειρήσεων αφού τα μαθήματα είναι απογευματινά και παραδίδονται σε κύκλους. Δηλαδή, μέσα στο μήνα παραδίδονται από ένα έως δύο μαθήματα, τα οποία ολοκληρώνονται από 5 έως 7 ημέρες ανάλογα τα ECTS το καθένα. Οπότε όταν ένα στέλεχος δε μπορεί να παρακολουθήσει τα προσφερόμενα μαθήματα του μήνα μπορεί να επιλέξει τα αμέσως επόμενα.
 
 
Πόσο αυξάνονται οι ευκαιρίες ανέλιξης για ένα στέλεχος σήμερα που αποφασίζει να επενδύσει σε ένα μεταπτυχιακό τίτλο ή σε ένα επιπλέον πτυχίο;
Η εμπειρία μας με τους απόφοιτους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του CIIM είναι η κατακόρυφη αύξηση των δυνατοτήτων και ευκαιριών που διανοίγονται μπροστά τους.
Οι περισσότεροι, που είναι ήδη εργαζόμενοι, προάγονται ή έχουν αύξηση μισθού άμεσα με την αποφοίτηση τους ή όταν είναι ακόμα φοιτητές, ενώ άλλοι εντός 6 μηνών από την αποφοίτηση τους. Όσοι αναζητούν εργασία, απολαμβάνουν κατακόρυφη αύξηση των ευκαιριών εργοδότησης τους και σχεδόν όλοι εργοδοτούνται, είτε κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, είτε εντός τριών μηνών από την αποφοίτηση τους.
To CIIM βοηθά τους φοιτητές του από την πρώτη μέρα να διευρύνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο και να βρουν την εργοδότηση που επιθυμούν ή και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Τα μεταπτυχιακά του CIIM θεωρούνται τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό μια από τις πιο επικερδείς επενδύσεις  που μπορεί να κάνει ένα στέλεχος επιχείρησης τόσο για την επαγγελματική του ανέλιξη όσο και για την προσωπική του ανάπτυξη.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας