Πάνω από 100 νέα Σεμινάρια στην MySeminars

Δελτίο Τύπου   09/08/2019 11:37
Πάνω από 100 νέα Σεμινάρια στην MySeminars

Πάνω από 100 νέα Σεμινάρια στην MySeminars

Δελτίο Τύπου   09/08/2019 11:37
Η Ιστοσελίδα της MySeminars ενισχύεται συνεχώς με την ένταξη στη πλατφόρμα νέων Εκπαιδευτικών Κέντρων και εκατοντάδων ευκαιριών κατάρτισης, οι πλείστες εκ των οποίων είναι επιχορηγημένες από την ΑνΑΔ. Τις τελευταίες μέρες έχουν αναρτηθεί στη πρωτοποριακή πλατφόρμα της MySeminars πάνω από 100 νέα σεμινάρια που αγγίζουν όλους τους τομείς της οικονομίας. 

RELATED ARTICLES


Τη μερίδα του λέοντος στα εκπαιδευτικά προγράμματα κατέχουν οι τομείς των Χρηματοοικονομικών, Διεύθυνσης και Ηγεσίας, το Marketing και Ηλεκτρονικό Marketing, Ανθρώπινο Δυναμικό και Soft Skills καθώς και Πιστοποιημένα προγράμματα στο Ζωτικό τομέα του Τουρισμού και των ξενοδοχειακών επαγγελμάτων.

Επιπρόσθετα, σημαντικό μερίδιο στις εκπαιδεύσεις κατέχουν και οι τομείς των τεχνικών επαγγελμάτων αλλά και της κατάρτισης ειδικών ομάδων του πληθυσμού στις βασικές ψηφιακές δεξιότητες που προσφέρονται Δωρεάν μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα κατάρτισης.

Τα Συνέδρια σε όλους τους Επαγγελματικούς Τομείς αποτελούν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά γεγονότα, όπου οι επαγγελματίες σε κάθε τομέα ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις και συν-διαμορφώνουν με τη συμμετοχή τους το αύριο σε κάθε επαγγελματικό πεδίο. Στη MySeminars θα βρείτε σχεδόν όλα τα συνέδρια που γίνονται στη Κύπρο αλλά και επιλεγμένα Συνέδρια στην Ελλάδα και αλλού.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα σεμινάρια γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από τη σελίδα του κάθε προγράμματος στη MySeminars.
Δείτε πιο κάτω τις βασικότερες κατηγορίες εκπαιδευτικών προγραμμάτων που είναι αναρτημένα στη MySeminars καθώς καθημερινά προστίθενται νέα σεμινάρια από όλους τους τομείς.
Όλα τα Συνέδρια δείτε τα εδώ.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας