The Millennial Entrepreneurs Summit 2019

Αξιοπρόσεκτη αλλαγή δρομολογείται στο επιχειρηματικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς μια νέα γενιά επιχειρηματιών βρίσκεται σε διαδικασία ανάληψης διοικητικών θέσεων σε σημαντικό αριθμό πετυχημένων κυπριακών επιχειρήσεων. Οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις (άνω του 95%) αποτελούν οικογενειακές επιχειρήσεις, οι οποίες ιδρύθηκαν κατά τη διάρκεια των δεκαετιών ’70, ’80 και ’90. Οι τότε ιδρυτές και κύριοι μέτοχοι των εν λόγω εταιρειών είναι σήμερα άνω των 60 ετών και η διαδοχή αποτελεί κρίσιμο θέμα, με τα μέλη της 2ης, 3ης και 4ης γενιάς να ετοιμάζονται να αναλάβουν τα ηνία. Το υπόλοιπο 5% των κυπριακών επιχειρήσεων αφορά νέες επιχειρήσεις, αυτοδημιούργητων κυρίως επιχειρηματιών. Οι νέοι επιχειρηματίες αποτελούν τους λεγόμενους Millennial Entrepreneurs.

Στο πλαίσιο του The Millennial Entrepreneurs Project, η PwC, η CYTA και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν το πρώτο “The Millennial Entrepreneurs Summit” στις 14 Νοεμβρίου 2019, στη Λευκωσία. Το Summit απευθύνεται στους νέους επιχειρηματίες της Κύπρου, τους Millennial Entrepreneurs, και στόχο έχει να συγκεντρωθούν στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς που τους αφορά και αποσκοπεί να τους προσφέρει πολλά, μεταξύ των οποίων έμπνευση και networking.
Μέσα από τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις του Summit, τις εμπειρίες και γνώσεις ενός πολύ γνωστού keynote motivational speaker από το εξωτερικό που προς το παρόν δεν θα αποκαλύψουμε, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εμπλουτίσει τις δεξιότητες και σκέψεις του σε ό,τι αφορά την επιχειρηματικότητα, την επιτυχία, το εργασιακό περιβάλλον, τις αξίες, το ταλέντο, την Οικονομία και τον επιχειρηματικό κόσμο μέσα στο οποίο ζει και αναπτύσσεται. Θα έχει, ακόμα, την ευκαιρία να δικτυωθεί και να ανταλλάξει απόψεις με τους υπόλοιπους millennials που θα παρευρεθούν στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Οργανωτής: ΙΜΗ, Partners: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22 505 555 και στο email: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)