The Family Business Conference

Το “Family Business Conference” πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κύπρο! Αναμένεται, δε, να αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους μετόχους όπως και για τα διευθυντικά στελέχη οικογενειακών επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας. Ραντεβού την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park. Το Συνέδριο στοχεύει να αναδείξει τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς και να δώσει στους επιχειρηματίες πρακτικές λύσεις και προτάσεις σε μείζονα ζητήματα, όπως είναι η Διαδοχή, η Διοίκηση, η Εταιρική Διακυβέρνηση, η Διαχείριση μιας πολυμετοχικής εταιρείας κ.ά..
 
Μαζί μας, ο Μάριος Λουκαΐδης, ο οποίος θα μοιραστεί με το ακροατήριο τις εμπειρίες του από τη θητεία του τα τελευταία 25 χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος της CTC -μεταξύ άλλων-, μίας από τις μεγαλύτερες οικογενειακές επιχειρήσεις στην Κύπρο. Ο κ.Λουκαΐδης θα αναπτύξει το εξής θέμα:
 
Οι οικογενειακές επιχειρήσεις καλούνται να αναπτύξουν ένα ελκυστικό πακέτο εργοδότησης κι ανέλιξης, ούτως ώστε να εργοδοτήσουν στελέχη ικανά και με φιλοδοξίες, ξεπερνώντας το «εμπόδιο» του οικογενειακού τους προφίλ και της «στασιμότητας» που συχνά αυτό σημαίνει. Με ποια μέσα είναι δυνατόν οι οικογενειακές επιχειρήσεις να επιτύχουν κάτι τέτοιο, ειδικά στο τοπικό επιχειρησιακό περιβάλλον;
 
Οι έγκριτοι ομιλητές, μαζί με τους συμμετέχοντες, θα συζητήσουν και θα εξετάσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις, ειδικά κατά τη μεταβίβασή τους από γενιά σε γενιά. Πιο συγκεκριμένα, το «Συνέδριο Οικογενειακών Επιχειρήσεων» θα αναλύσει θέματα, όπως η Διαχείριση της επιχείρησης, του πλούτου και των μελών της οικογένειας, η Διαδοχή, η Διαχείριση Συγκρούσεων και Πρακτικά Παραδείγματα των δυσκολιών που καλούνται να επιλύσουν Μικρές και Μεγάλες Κυπριακές Οικογενειακές Επιχειρήσεις.
 
Το φετινό Συνέδριο έχει ως στόχο του να αποτελέσει πόλο έλξης για Μετόχους, Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη από κυπριακές οικογενειακές επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων της Οικονομίας.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Χρυσοστομίδης Δικηγόροι και Νομικοί Σύμβουλοι, Cyta, Priority ERP
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: UCLan Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD, IN Βusiness, REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555,
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands