Η Remedica, στην ευρωπαϊκή λίστα «Ones to Watch» των European Business Awards

Δελτίο Τύπου  23/07/2019 17:00
Η Remedica, στην ευρωπαϊκή λίστα «Ones to Watch» των European Business Awards

Η Remedica, στην ευρωπαϊκή λίστα «Ones to Watch» των European Business Awards

Δελτίο Τύπου  23/07/2019 17:00

H Remedica έχει συμπεριληφθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ευρωπαϊκή λίστα επιχειρηματικής αριστείας «Ones to Watch» που δημοσιεύτηκε από τα European Business Awards, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς θεσμούς με μακροχρόνια παρουσία στον επιχειρηματικό χώρο.

RELATED ARTICLES

Η Remedica είναι υποψήφια σε μια από τις 18 κατηγορίες των Βραβείων καθώς παρουσίασε άριστες επιδόσεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας και ενστερνίζεται τις βασικές αξίες του προγράμματος που περιλαμβάνουν την καινοτομία, την αριστεία και την δεοντολογία.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με εξαγωγικές δραστηριότητες σε περισσότερες από 100 χώρες. Ιδρύθηκε το 1960 από τον κ Τάκη Παττίχη ως παραγωγός διοξειδίου του άνθρακα και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 300 φαρμακευτικά προϊόντα. Ο Δρ Μιχάλης Νεοπτολέμου, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO) του συγκροτήματος Remedica, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε συμπεριληφθεί στην λίστα «Ones to Watch» των European Business Awards καθώς αποτελούν την ύψιστη καταξίωση και διάκριση αναδεικνύοντας τις πιο ισχυρές εταιρείες της Ευρώπης».

Ο κ Adrian Tripp, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO) των European Business Awards, αναφέρει: «Επιδιώκουμε να αναγνωρίσουμε τις πιο επιτυχημένες, και ισχυρές επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ευρώπη.» Και συνέχισε: «Το ταλέντο, η αφοσίωση και η καινοτομία αυτών των εταιρειών δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, προσφέρουν ευκαιρίες, και προωθούν την ευημερία των χωρών στις οποίες βρίσκονται.


Η Remedica θα έχει και φέτος την ευκαιρία να ανταγωνιστεί με άλλες επιχειρήσεις  σε μία από τις 18 κατηγορίες των European Business Awards για να γίνει εθνικός νικητής. Εάν επιλεχθεί ως «National Winner», θα συμμετάσχει σε επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2019, όπου θα ανακοινωθούν οι τελικοί 18 Ευρωπαίοι νικητές.

Λίγα λόγια για τα European Business Awards:
Ο πρωταρχικός στόχος των European Business Awards είναι η ανάπτυξη μιας ισχυρότερης και πιο επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιχειρηματικών βραβείων εξυπηρετεί την ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα μέσα από:

  • την υποστήριξη και προώθηση των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων στην Ευρώπη
  • την μάθηση και επίλυση προβλημάτων
  • την έναρξη διαλόγου για σχετικά ζητήματα
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας