JCC Payment Systems: Όλοι οι τρόποι πληρωμών με κινητές συσκευές κάτω από μία στέγη

Η JCC Payment Systems Ltd ακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών φέρνει στην Κυπριακή αγορά τις ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητών συσκευών, δίνοντας τη δυνατότητα στις Τράπεζες, εκδότες καρτών, να προσφέρουν στους πελάτες τους την επιλογή διενέργειας ανέπαφων πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου αλλά και άλλων κινητών συσκευών όπως tablets, ρολόγια (Smartwatches) ή οποιασδήποτε μορφής wearables, οι οποίες έχουν ενσωματωμένη την τεχνολογία NFC (Near Field Communication). Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία NFC, ο χρήστης αρκεί να πλησιάσει το κινητό του τηλέφωνο στο τερματικό αποδοχής καρτών και η συναλλαγή ολοκληρώνεται άμεσα και εύκολα.
 
Μέσω της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας που παρέχει η JCC, οι ανέπαφες συναλλαγές ολοκληρώνονται με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να διακινούνται τα πραγματικά δεδομένα της κάρτας. Η πλατφόρμα αυτή βασίζεται στην τεχνολογία Tokenisation των διεθνών οργανισμών καρτών Visa και Mastercard.
 
Η JCC μεταφέρει τη δύναμη των Mobile Payments στις τράπεζες
 
Η νέα υπηρεσία από την JCC επιτρέπει στις συμβαλλόμενες Τράπεζες να δημιουργήσουν και να παρέχουν στους πελάτες τους (καταναλωτές) νέα ψηφιακά προϊόντα πληρωμών, είτε μέσω των δικών τους εφαρμογών είτε μέσω της ενεργοποίησης λύσεων ΟΕΜ-Pay οι οποίες προσφέρουν νέες εμπειρίες στο χώρο των ανέπαφων συναλλαγών. Τέτοιες είναι  το  Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay κτλ. Για την επιλογή παροχής ηλεκτρονικού πορτοφολιού από την ίδια την Τράπεζα, η JCC διαθέτει επίσης έτοιμη εφαρμογή ηλεκτρονικού πορτοφολιού (e-wallet app) την οποία η τράπεζα μπορεί εύκολα να προσωποποιήσει με τα δικά της χρώματα και λογότυπα.
 
 
Εκτιμάται ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πλήθος συσκευών όπως αυτοκίνητα, ψυγεία, πλυντήρια κτλ. (connected devices / Internet Of Things) μέσω των οποίων θα μπορούν να πραγματοποιούνται συναλλαγές, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Tokenization όπως αυτή που φέρνει στην Κυπριακή αγορά η JCC.
 
Όλα τα είδη πληρωμών που αναφέρθηκαν πιο πάνω γίνονται αποδεκτά στα τερματικά που παρέχει η JCC στους συνεργάτες εμπόρους της, δίνοντας τη δυνατότητα στους τελευταίους να αποδέχονται οποιασδήποτε μορφής ηλεκτρονική πληρωμή είτε από Κύπριους καταναλωτές είτε από ξένους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 99%+ των τερματικών της JCC υποστηρίζουν την αποδοχή ανέπαφων συναλλαγών, καθιστώντας την Κύπρο εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες χώρες που πέτυχαν τόσο ψηλή αποδοχή ανέπαφων πληρωμών, παγκοσμίως.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 22868000 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.jcc.com.cy/el/jcc-partners/mobile-payments/

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»