Νέο τεύχος GOLD: 100th Issue

InBusinessNews  20/07/2019 08:00
Νέο τεύχος GOLD: 100th Issue

Νέο τεύχος GOLD: 100th Issue

InBusinessNews  20/07/2019 08:00
Τον Απρίλιο του 2011, ένα νέο αγγλόφωνο περιοδικό, το GOLD, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην κυπριακή αγορά. Την Κυριακή 21 Ιουλίου, το 100ο τεύχος του περιοδικού θα είναι διαθέσιμο παντού και θα περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - παρουσίαση της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το GOLD.

RELATED ARTICLES

 
Το cover story είναι αφιερωμένο στα ετήσια Invest Cyprus International Investment Awards, που πραγματοποιήθηκαν για 8η φορά στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία. Παρουσιάζουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη λαμπερή τελετή και τους επτά ξένους επενδυτές που τιμήθηκαν για τη συνεισφορά τους στην κυπριακή οικονομία.

Διαβάστε ακόμα: Andrew Tinney: Ο CFO είναι όπως ο Υπουργός Οικονομικών για τον Πρόεδρο

Διαβάστε ακόμα: Λώρης Λοϊζίδης: Δημιουργικός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι
 
Το ειδικό τεύχος του GOLD, συνοδεύεται από ένα δεύτερο επιπλέον περιοδικό 100 σελίδων που περιλαμβάνει τη λίστα με τις 300 μεγαλύτερες εταιρείες στη Λεμεσό καθώς και συνεντεύξεις και θέματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.
 
Το 100ο τεύχος του GOLD γιορτάζει, προωθεί και υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις. Διατίθεται από την Κυριακή 21 Ιουλίου σε έντυπη και ψηφιακή έκδοση.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας