Την χαρά του εξέφρασε ο M.Sehnaoui για την βράβευση του

‘‘Μόνο χαρά μπορώ να εκφράσω’’ δήλωσε στην κάμερα του InBusınessNews ο Lead Investor του AstroΒank Investors Group, Maurice Sehnaoui κατά την βράβευση του στα όγδοα Invest Cyprus International Investment Awards. 

Ο θεσμός που επιβραβεύει τις ξένες επενδύσεις από το 2012, φέτος πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και ήταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. Το βραβείο στον M. Sehnaoui παρέδωσε ο Ευγένιος Ευγενίου, CEO της PwC και η Βασιλική Αναστασιάδου, Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο M. Sehnaoui ανέφερε ότι μετά την κρίση στην Κύπρο, διαπίστωσε ότι οι Κύπριοι άλλαξαν και έγιναν πιο αισιόδοξοι από πριν. Διευκρίνισε επίσης ότι δεν αρέσκεται στις αντιγραφές, αλλά στο να κάνει πραγματικότητα αυτά που ονειρεύεται. «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχουμε και εύχομαι να το καταφέραμε με την AstroBank», είπε σχετικά.
 

 



Ο Lead Investor του AstroΒank Investors Group, Maurice Sehnaoui έχει επιδείξει το οραματιστικό του στιλ ηγεσίας για πάνω από 30 χρόνια, ως πρωτοπόρος στον τραπεζικό τομέα του Λιβάνου. Κάτω από την τολμηρή και δυναμική του ηγεσία, η BLC Bank τετραπλασιάστηκε σε μέγεθος σε λιγότερο από πέντε χρόνια. Το 2004 και το 2005 υπηρέτησε ως Υπουργός Ενέργειας & Υδάτων του Λιβάνου. Ενεργός στην Κύπρο από το 2011, ηγήθηκε της ομάδας διεθνών επενδυτών που εξαγόρασε την Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου το 2016 και δημιούργησε ένα νέο όνομα στο κυπριακό τραπεζικό σκηνικό, την AstroBank, που επίσημα λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2017.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»