powered by

Η επιβράβευση των ξένων επενδυτών

Είναι ο θεσμός που επιβραβεύει τις ξένες προσωπικότητες και επιχειρήσεις, που επένδυσαν στην Κύπρο και συνέβαλαν στην ανάδειξη της ως διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου. Τα 8α invest Cyprus International Investment Awards διοργανώθηκαν την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Προεδρικό μέγαρο και ήταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Από το 2012 μέχρι σήμερα δοθήκαν συνολικά 69 βραβεία σε εταιρείες και προσωπικότητες.

O Πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Μιχαήλ ανέφερε πως στόχος του οργανισμού είναι να προσελκύει και να διευκολύνει τις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις σε όλους τους βασικούς τομείς της κυπριακής οικονομίας.
 
Διαβάστε ακόμα: Ο χάρτης των καζίνο της Κύπρου
 
Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέφερε πως πρέπει να παραμείνουμε φιλόδοξοι, αποφασισμένοι να ανεβάσουμε την Κύπρο ακόμη πιο ψηλά».
 

 

Από την πλευρά του ο CEO της PwC, Ευγένιος Ευγενίου ανέφερε πως αυτή είναι η στιγμή να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να είμαστε οι νικητές του αύριο.

Διαβάστε ακόμα: Με full τις μηχανές η κατασκευή του Metropolis Mall

Νικήτριες των φετινών βραβείων αναδείχθηκαν οι εταιρείες 3CX, V.Group, Dragon Capital, eToro, Galileo Global Education και Melco Group. Βραβεύτηκε επίσης ο Lead Investor του Astrobank Investors Group, Maurice Sehnaoui.

Αισθητή παρουσία στην εκδήλωση ήταν αυτή του Tom Raftery Global VP, Futurist, & Innovation Evangelist της SAP S.A  ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα, digital technologies are changing everything.

Στα 8α invest Cyprus International Investment Awards βρέθηκαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, ξένοι επενδυτές και επαγγελματίες του τομέα υπηρεσιών.

Τα Invest Cyprus International Investment Awards παρουσιάσαν η PwC Κύπρου. Χρυσός Χορηγός ήταν η Εurobank Cyprus. Αργυροί Χορηγοί η ΤFI Markets και η βότκα Grey Goose. Corporate Airline Partner η Qatar Airways.

Διοργανωτές η ΙΜΗ και ο Ιnvest Cyprus.

Δειτε Επισης

Ο ΤΙΤΑΝ στη λίστα των Financial Times «Europe’s Climate Leaders» για δεύτερη χρονιά
British Council και Invest Cyprus συνεργάζονται για προώθηση της διακρατικής εκπαίδευσης και των επενδυτικών προοπτικών
XM: Στηρίζει την προσπάθεια προώθησης ίσων ευκαιριών και προσβασιμότητας στον αθλητισμό
Ξεκαθαρίζει για την συμμετοχή αθλητών σε διεθνές τουρνουά στην Αθήνα η Ομοσπονδία Wushu Kung Fu
Η Baker Tilly South East Europe φιλοξενεί το Baker Tilly Europe Conference 2025 στην Αθήνα
Cyta: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών με το συνέδριο Women in STEAM
MASO Strategic: Στρατηγική συνεργασία με Oneglobal Broking που ενισχύει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά
Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ «Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο»
Ψηφιακές πληρωμές: Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές επιλέγουν ταχύτητα, αλλά ζητούν ασφάλεια
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Webinar για τη διεθνή ασφάλεια και τη σύγχρονη γεωπολιτική