Η επιβράβευση των ξένων επενδυτών

Στέλιος Τσιάρτας  05/07/2019 07:38
Η επιβράβευση των ξένων επενδυτών

Η επιβράβευση των ξένων επενδυτών

Στέλιος Τσιάρτας  05/07/2019 07:38
Είναι ο θεσμός που επιβραβεύει τις ξένες προσωπικότητες και επιχειρήσεις, που επένδυσαν στην Κύπρο και συνέβαλαν στην ανάδειξη της ως διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου. Τα 8α invest Cyprus International Investment Awards διοργανώθηκαν την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Προεδρικό μέγαρο και ήταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Από το 2012 μέχρι σήμερα δοθήκαν συνολικά 69 βραβεία σε εταιρείες και προσωπικότητες.

O Πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Μιχαήλ ανέφερε πως στόχος του οργανισμού είναι να προσελκύει και να διευκολύνει τις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις σε όλους τους βασικούς τομείς της κυπριακής οικονομίας.
 
 
Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέφερε πως πρέπει να παραμείνουμε φιλόδοξοι, αποφασισμένοι να ανεβάσουμε την Κύπρο ακόμη πιο ψηλά».
 

 

Από την πλευρά του ο CEO της PwC, Ευγένιος Ευγενίου ανέφερε πως αυτή είναι η στιγμή να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να είμαστε οι νικητές του αύριο.


Νικήτριες των φετινών βραβείων αναδείχθηκαν οι εταιρείες 3CX, V.Group, Dragon Capital, eToro, Galileo Global Education και Melco Group. Βραβεύτηκε επίσης ο Lead Investor του Astrobank Investors Group, Maurice Sehnaoui.

Αισθητή παρουσία στην εκδήλωση ήταν αυτή του Tom Raftery Global VP, Futurist, & Innovation Evangelist της SAP S.A  ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα, digital technologies are changing everything.

Στα 8α invest Cyprus International Investment Awards βρέθηκαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, ξένοι επενδυτές και επαγγελματίες του τομέα υπηρεσιών.

Τα Invest Cyprus International Investment Awards παρουσιάσαν η PwC Κύπρου. Χρυσός Χορηγός ήταν η Εurobank Cyprus. Αργυροί Χορηγοί η ΤFI Markets και η βότκα Grey Goose. Corporate Airline Partner η Qatar Airways.

Διοργανωτές η ΙΜΗ και ο Ιnvest Cyprus.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας