Mignot Mahon: Το EUC στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συγκαταλέγεται στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης, ανέφερε ο πρόεδρος της Galileo Global Education, Marc-François Mignot Mahon, παραλαμβάνοντας βραβείο στα όγδοα Invest Cyprus International Investment Awards.Επίσης, ο πρόεδρος της Galileo επισήμανε τα θετικά της Κύπρου. Εκτός ότι αποτελεί ένα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, παρέχει και καλή ποιότητα ζωής, χαμηλό κόστος ζωής και ένα πολύ καλό εκπαιδευτικό σύστημα.

Η εκπαίδευση είναι ο πιο αναπτυσσόμενος τομέας στην οικονομία της Κύπρου, δήλωσε ο CEO του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ο οποίος χαρακτηρίζει το EUC ως κέντρο αριστείας.

Η Galileo Global Education, είναι ένας διεθνής πάροχος ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε πάνω από 100.000 σπουδαστές μέσω του δικτύου 37 οργανισμών σε όλο τον κόσμο. Το 2017 εξαγόρασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο αναγνωρίζεται για την επένδυση στην καινοτομία υψηλής τεχνολογίας και τη δέσμευσή του στη βιομηχανία και την κοινωνία. Ενίσχυσε τον τοπικό τομέα υγείας με την ίδρυση της αναγνωρισμένης Ιατρικής Σχολής, ενώ η ίδρυση του Microsoft Innovation Center στο πανεπιστήμιο ενίσχυσε περαιτέρω την επικέντρωσή του στην καινοτόμο έρευνα.
 

 

 

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο