Ocado: Το CSR του πολυβραβευμένου online Σούπερ Μάρκετ

Κάθε επιχείρηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ). Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της υπεύθυνης επιχειρηματικής λειτουργίας, νέων μοντέλων επιχειρηματικότητας, επενδύσεων, τεχνολογιών και συνεργασιών. Με αυτό το σκεπτικό, η ΙΜΗ διοργανώνει το «12o Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Τίτλος του Συνεδρίου: «Οι Κυπριακές Επιχειρήσεις: Πρωταγωνιστές των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης». Το Συνέδριο αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια εταιρική συνάντηση στελεχών με κύριο παρανομαστή τις στρατηγικές CSR.

Πιο συγκεκριμένα, ο κλάδος του Λιανεμπορίου δύναται να έχει μεγάλη επίδραση στην υιοθέτηση των ΣΒΑ από τις επιχειρήσεις. Το πολυβραβευμένο online σούπερ μάρκετ της Μεγάλης Βρετανίας, Ocado, φιγουράρει ως ένα από τα πλέον πετυχημένα case studies, στην εφαρμογή των ΣΒΑ. Η Suzanne Westlake, Head of Corporate Responsibility & Corporate Affairs, του Ocado (Ηνωμένο Βασίλειο) φιλοξενείται στο ρόλο της ομιλήτριας στο «12o Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης». Με ποιο τρόπο μπορεί ένας Λιανέμπορος να συμβάλλει στην εφαρμογή των ΣΒΑ; Τι είναι ικανός να προσφέρει; Πως εμπλέκει τους πελάτες του στη διαδικασία εφαρμογής τους; Η κα Westlake θα μοιραστεί πρακτικές εμπειρίες και γνώση, μέσα από τις εφαρμογές των ΣΒΑ. Και αυτή είναι μονάχα μία ομιλία από τις επίσης εξαιρετικά ενδιαφέρουσες που θα ακολουθήσουν στο Συνέδριο ΕΚΕ, με πρωταγωνιστές επιχειρήσεις παγκόσμιου κύρους κι επιρροής.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα απονεμηθούν τα «Βραβεία Καλών Πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιωσιμότητας», μια πρωτοβουλία του Κυπριακού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Cyprus) σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΓΔ ΕΠΣΑ).

Το Συνέδριο είναι ανοιχτό προς το επιχειρηματικό κοινό, καθώς και για επαγγελματίες από κάθε τομέα: ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές, Brand Managers, Διευθυντές Μάρκετινγκ, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, καθώς και εκπροσώπους του κρατικού και ημικρατικού τομέα.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Η Είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής. Για online Εγγραφή, κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες
Οργάνωση:
ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι τώρα): Alpha Bank Cyprus Ltd, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Cyta, Ίδρυμα Ευαγόρα & Κάθλην Λανίτη, IMR/University of Nicosia™, McDonald’s, PRIORITY ΑΕ
Υποστηρικτής: OJO Sun&glasses
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, REPORTER 
Με τη Στήριξη: CSR Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH -  τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com  
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη