Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2019

InBusinessNews  26/06/2019 11:05
Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2019

Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2019

InBusinessNews  26/06/2019 11:05
Για 13η συνεχή χρονιά, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) διοργανώνει την 13η τελετή απονομής των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας.   

RELATED ARTICLES


Ο διαγωνισμός των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ αναδεικνύει κάθε χρόνο τις καλύτερες και πλέον καινοτόμες ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται από κυπριακές επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον  Δημόσιο Τομέα. Κατά την Τελετή Βράβευσης των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ, θα τιμηθούν όσοι οργανισμοί, επιχειρήσεις κι υπηρεσίες ξεχώρισαν και  διακρίθηκαν με βάση τις καινοτομίες και ιδιαίτερες εφαρμοσμένες ιδέες τους. Ο θεσμός απευθύνεται προς επιχειρήσεις, οργανισμούς κι υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν από όλο το φάσμα οικονομικής δραστηριότητας και  συγκεκριμένα στον Πρωτογενή Τομέα, στον Τομέα Μεταποίησης, στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Κατά τα περασμένα έτη, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν δεκάδες επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί, ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ αξιόλογες συμμετοχές, γεγονός, που αποδεικνύει ότι η Κύπρος διαθέτει όχι μόνο το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τη δίψα για διακρίσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο οικονομικό, τεχνολογικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Ο διαγωνισμός των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ 2019 πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ).

Το τελικό πρόγραμμα και η ημερομηνία της τελετής θα ανακοινωθούν  σύντομα. 

Για περισσότερες Πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλέφωνο 22 665 102 ή στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy και με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο 22 505 555 / 22 505 532 ή στην ιστοσελίδα www.imhbusiness.com 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας