Έτσι κατασκεύαζαν παγωτά το 1850

Γιορτή για το αγαπημένο μας παγωμένο επιδόρπιο, αφού την Πέμπτη 20 Ιουνίου τελέστηκαν τα εγκαίνια του 1ου μουσείου παγωτού στην Κύπρο, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Παπαφιλίππου στην Κοκκινοτριμιθιά.

Με την ξενάγηση στο PAPAFiLiPOU Ice Cream Museum, ο επισκέπτης μπορεί να έρθει σε επαφή και να μάθει ό,τι αφορά την ιστορία του παγωτού. Συγκεκριμένα, το μουσείο περιλαμβάνει ιστορικά μηχανήματα παρασκευής παγωτού από το 1850 μέχρι σήμερα.
 
 
Επιπρόσθετα, εκτός από τους παλαιούς τρόπους παρασκευής παγωτού, ο επισκέπτης μπορεί να δει και τον σύγχρονο τρόπο που γίνεται πλέον το παγωτό, από το εργοστάσιο της Papafilippou Ice Cream.
 
Ακόμη και τα πρώτα ποδήλατα διανομής παγωτού μπορεί να δει κανείς με την επίσκεψη του στο μουσείο στην Κοκκινοτριμιθιά.
 
 
 

Δειτε Επισης

Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα των brand με το Μάρκετινγκ Επιρροής
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή