Credit Risk Management Forum 2019

Η Infocredit Group διοργανώνει το Credit Risk Management Forum που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia (πρώην Hilton Cyprus).

Το Forum αποσκοπεί στο να παρέχει σε όλους τους συμμετέχοντες πλήρη κατανόηση της σημασίας των βασικών όρων και παραγόντων που σχετίζονται με τη Διαχείριση του Πιστωτικού Κινδύνου, να τους ενημερώσει για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα εντός κι εκτός Κύπρου και να τους δώσει την ευκαιρία να επεκτείνουν την επαγγελματική τους κατάρτιση, τις γνώσεις κι εμπειρίες τους γύρω από τον τομέα της Διαχείρισης Πιστωτικών Κινδύνων και Ρίσκων. Το Forum πρόκειται να παρέχει στους συμμετέχοντες πληροφορίες για τα αναδυόμενα θέματα στον τομέα της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου και να παρουσιάσει κεντρικούς ομιλητές και συγκεκριμένες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Ο σκοπός του  Credit Risk Management είναι να βοηθήσει κυρίως τους διευθύνοντες συμβούλους και οικονομικούς διευθυντές να αναπτύξουν μια ποσοτικοποιημένη αντίληψη της χρηματοοικονομικής και πιστωτικής ροής. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι η οικονομική απόδοση, η ποιότητα και βιωσιμότητα μιας επιχείρησης, εταιρείας ή οργανισμού αντικατοπτρίζουν τις αποφάσεις του management team, συμπεριλαμβανομένης και της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, καθώς και άλλων κινδύνων και δυσκολιών οικονομικής και μη φύσεως.

Το Forum απευθύνεται σε στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου και συγκεκριμένα σε:
•Διευθύνοντες Συμβούλους και Γενικούς Διευθυντές 
•Οικονομικούς Διευθυντές και Χρηματοοικονομικούς Διευθυντές
•Διευθυντές Πιστώσεων, Προϊσταμένους Λογιστηρίων και Αναλυτές Πιστώσεων 
•Προϊσταμένους Εισπράξεων

Το Forum είναι κατάλληλο και για οποιονδήποτε άλλο στέλεχος καλείται να αξιολογήσει τον πιστωτικό κίνδυνο και να διαχειριστεί τις εμπορικές πιστώσεις.

Διοργανωτής: Infocredit Group, Χρυσός Χορηγός: Euler Hermes Hellas, Αργυροί Χορηγοί: Eurivex Trade Finance, First Cyprus Credit Bureau (FCCB), Υποστηρικτές: Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου  (ΣΕΛΚ), Chartered Financial Analyst (CFA), Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, Χορηγοί Επικοινωνίας: INBusiness, GOLD, Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH - Τηλ: 22505555, fax: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»