Η ΜΤΝ μετονομάζεται σε epic

InBusinessNews  20/06/2019 19:55
Η ΜΤΝ μετονομάζεται σε epic

Η ΜΤΝ μετονομάζεται σε epic

InBusinessNews  20/06/2019 19:55

Σε epic μετονομάζεται η ΜΤΝ Κύπρου, ένα χρόνο μετά την απόκτηση της εταιρείας από τη Monaco Telecom.

RELATED ARTICLES

Στο πλαίσιο διάσκεψης τύπου που παραχώρησε η εταιρεία, αποκάλυψε το νέο της όνομα, τονίζοντας πως το brand name epic εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την εταιρεία αλλά και για τις τηλεπικοινωνίες της χώρας.

Όπως αναφέρθηκε, το νέο brand name εκφράζει τη δυνατή εμπειρία που θα απολαμβάνει ο καταναλωτής, εμπειρία που υπόσχεται να προσφέρει η εταιρεία συνδυάζοντας δύο ισχυρά στοιχεία: υπερσύγχρονο δίκτυο με πραγματική οικονομία.

Η υπόσχεση αυτή αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στο slogan που συνοδεύει το νέο logo: Great network. Great value.

Στην εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της epic, Θάνος Χρονόπουλος, μίλησε για τη φιλοσοφία που διέπει το brand,
τη νέα εταιρική κουλτούρα καθώς και τον διαφοροποιημένο τρόπο λειτουργίας της epic.

 

epicxrono600

  

epic3


Μεταξύ άλλων, ο κ. Χρονόπουλος είπε: « Από σήμερα στην αγορά μας πνέει φρέσκος αέρας, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή που οδηγεί στο μέλλον.

Σε αυτή τη νέα εποχή, η εταιρεία μας σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει. Να φέρει τη ψηφιακή επανάσταση πιο κοντά, για όλους. Χωρίς υπερβολή, τα αλλάζουμε όλα, ξεκινώντας από τα πιο μικρά και καταλήγοντας στα πιο μεγάλα. Απόδειξη, η σημερινή ημέρα!

 

 

epic 1

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσω σε μια νέα εποχή για τις κυπριακές τηλεπικοινωνίες. Μια νέα εποχή που φέρνει στη χώρα πρωτοπορία, καινοτομία, εμπιστοσύνη.
 

epic6


Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαύσουν υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία μέσα από μια υπόσχεση που τους δίνουμε:
Great network. Great value!

 

Έναν συνδυασμό δύο δυνατών χαρακτηριστικών, δύο στοιχείων, που όταν αλληλοσυμπληρώνονται, μετατρέπουν την επικοινωνία σε epic εμπειρία», τόνισε.
Με το νέο brand name παρουσιάστηκε και το τηλεοπτικό σποτ της πρώτης διαφημιστικής εκστρατείας της epic.
 

epic4

 
Η αλλαγή στην πράξη

Στην ομιλία του, ο κ. Χρονόπουλος αναφέρθηκε παράλληλα στους άξονες της νέας στρατηγικής και το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια:
«Τι σημαίνει όμως τα αλλάζουμε όλα;

 

Τρεις είναι οι κύριοι άξονες της αλλαγής: οι υποδομές, η εσωτερική λειτουργία και η εμπειρία εξυπηρέτησης. Πρώτον, αλλάζουμε ριζικά τις υποδομές μας: Μέσα από μια επένδυση πάνω από 40 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργούμε ένα δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο δίκτυο που θα απλωθεί σταδιακά στην ελεύθερη Κύπρο, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινή εμπειρία επικοινωνίας του πελάτη.
Το νέο, υπερσύγχρονο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο πρόκειται καλύψει όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας σε οποιοδήποτε σημείο της Κύπρου και αν βρίσκονται.
Αυτή η εξαγγελία μόνη της είναι σημαντική. Την καθιστά ακόμη σημαντικότερη το γεγονός ότι η επένδυση θα ολοκληρωθεί μέσα σε 1,5 χρόνο αντί για 4 που αρχικά σχεδιάζαμε.
Πρόκειται για ένα μοναδικό έργο υποδομής για τις κυπριακές τηλεπικοινωνίες σε ταχύτητες υλοποίησης που αποδεικνύουν έμπρακτα τη νέα μας κουλτούρα. Τον νέο τρόπο με τον οποίο θα κινούμαστε από εδώ και πέρα.
Ήδη επεκτείνουμε με γρήγορους ρυθμούς το 4G δίκτυο μας στο νησί για να μην αφήσουμε καμιά γωνιά ακάλυπτη, ενώ διευρύνουμε την κάλυψη 4.5G στα αστικά κέντρα για να καλύψουμε τις αυξανόμενες απαιτήσεις επιχειρήσεων και ιδιωτών.
Μιλάμε για μια εξαιρετικά υψηλή, ποιοτική κάλυψη των δικτύων 4G, 4.5G ώστε οι συνδρομητές μας να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ταχύτατη πρόσβαση στο διαδίκτυο και αδιάλειπτη επικοινωνία.
Επιπλέον, εργαζόμαστε να φέρουμε περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται στη ψηφιακή εποχή. Όχι μόνο μέσω της πρόσβασης στο υπερσύγχρονο νέο δίκτυο κινητής αλλά και αναβαθμίζοντας την πρόσβαση τους σε σταθερά ευρυζωνικά δίκτυα.
Δηλώνουμε την πρόθεσή μας να υλοποιήσουμε ένα ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών για νοικοκυριά που θα προσφέρει ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες και μοναδική εμπειρία. Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με τις δυνάμεις μας σε μια συλλογική προσπάθεια με αυτό τον σκοπό. Να αναβαθμίσουμε συνολικά τις υποδομές της χώρας.
Δεύτερον, εστιάζουμε αποφασιστικά στους πελάτες. Τους θέτουμε στο επίκεντρο της καθημερινότητάς μας. Αυτό προϋποθέτει έμφαση στην αμεσότητα, την ευελιξία και την ταχύτητα ώστε να ικανοποιούμε και να υπερβαίνουμε ακόμη τις ανάγκες των πελατών μας.
Αλλάζουμε τη μέθοδο εξυπηρέτησης πελατών ώστε να τους υποστηρίζουμε πιο γρήγορα, λύνοντας με τον βέλτιστο τρόπο τα θέματα τους:
Έτσι, προχωρήσαμε στον ολικό επανασχεδιασμό του τηλεφωνικού μας κέντρου εγκαθιστώντας το στην καρδιά των δραστηριοτήτων μας, στα κεντρικά μας γραφεία στη Λευκωσία, ώστε οι πελάτες μας να εξυπηρετούνται άμεσα και αποτελεσματικά.
Τρίτον, αναδιαρθρώνουμε ριζικά τις εσωτερικές μας λειτουργίες μας. Υλοποιούμε νέα, ενοποιημένα εργαλεία που μας βοηθούν να παρακολουθούμε τα αιτήματα των πελατών από την αρχή μέχρι το τέλος, προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ενώ η διαδικασία αυτή μας βοηθά να παρακολουθούμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και άρα να βελτιωνόμαστε διαρκώς».

Νέα εκστρατεία
Από σήμερα είναι στον αέρα η νέα, εντυπωσιακή εκστρατεία της epic που θα προβάλει το νέο brand name της εταιρείας με τηλεοπτικά spots, διαφήμιση εξωτερικού χώρου και ψηφιακή διαφήμιση.
 

epic5

  
Σχετικά με την epic
Η epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

 

Η epic συνδυάζει υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία. To 2019 προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση για ένα νέο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό, ενώ αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Ιρλανδία.
 
Υπενθυμίζεται ότι, βάσει πληροφοριών, το ποσό της εξαγοράς του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής της ΜΤΝ στην Κύπρο, ανήλθε στα €260 εκατ,

Σημειώνεται ότι η Monaco Telecom είναι ο πάροχος του Πριγκιπάτου του Μονακό, παρέχοντας υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ίντερνετ και τηλεόρασης, διεθνή συνδεσιμότητα μέσω δεδομένων, καθώς και υπηρεσίες cloud και hosting. Η Monaco Telecom έχει αναπτύξει μια ισχυρή τεχνολογική προσέγγιση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών: τον Απρίλιο του 2017 έγινε ο πρώτος πάροχος που λάνσαρε για εμπορική χρήση το 4G δίκτυο κινητής 1Gbs, ενώ σε σταθερές ευρυζωνικές συνδέσεις παρέχει πρόσβαση 1Gbs σε όλα τα νοικοκυριά.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας