Η ΕΥ ανακηρύχθηκε παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό επιχειρηματικό μετασχηματισμό

InBusinessNews  19/06/2019 12:30
Η ΕΥ ανακηρύχθηκε παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό επιχειρηματικό μετασχηματισμό

Η ΕΥ ανακηρύχθηκε παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό επιχειρηματικό μετασχηματισμό

InBusinessNews  19/06/2019 12:30
Η ΕΥ αναγνωρίστηκε από την Forrester Research ως ηγέτιδα εταιρεία στην πρόσφατη έκθεση, The Forrester Wave™: Global Digital Business Transformation Accelerators, Q1 2019.

RELATED ARTICLES


Η έκθεση αξιολόγησε διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες, εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών και εταιρείες ψηφιακών υπηρεσιών ως προς τις δυνατότητές τους να υποστηρίζουν τις Διοικήσεις και τους Digital Officers οργανισμών να σχεδιάζουν και να υλοποιούν επιτυχώς προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού. 

Σύμφωνα με την έκθεση: «Καθώς το παραδοσιακό μοντέλο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών φαίνεται να είναι μη αποδοτικό πλέον, η αποτελεσματική ενσωμάτωση νέων και ευέλικτων ψηφιακών δεξιοτήτων στις συμβουλευτικές εταιρείες αποτελεί βασικό κριτήριο υπεροχής στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, συμβουλευτικές εταιρείες που μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες end-to-end λύσεις, μέσω συνεχούς εξέλιξης υπηρεσιών διαμόρφωσης στρατηγικής που θα συνδέονται άμεσα με δεξιότητες ψηφιακής σχεδίασης και υλοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ, παράλληλα, θα επιτυγχάνουν μειωμένο χρόνο απόκρισης στην αγορά, είναι πιο σωστά τοποθετημένες για να υποστηρίξουν τον επιτυχημένο επιχειρηματικό ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών τους». 

Η έκθεση αναφέρει ότι η ΕΥ ξεχωρίζει λόγω της επιχειρηματικής καινοτομίας που εφαρμόζει. Η ΕΥ συνδέει αποτελεσματικά την καινοτομία με τα αποτελέσματα των πελατών της σε προγράμματα επιχειρηματικού μετασχηματισμού. Παράλληλα, διακρίθηκε και για την ενσωμάτωση των 20 παγκόσμιων κέντρων καινοτομίας EY wavespace™ και την εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους. Η έκθεση αναφέρει, επίσης, ότι οι εξαγορές άλλων σχετικών επιχειρήσεων που έχει πραγματοποιήσει η ΕΥ έχουν προσθέσει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών δυνατοτήτων στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της. 

Ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Συνέταιρος και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, τονίζει «Η αναγνώριση από την Forrester Research αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας στην EY. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες αλλά και μεγάλες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Οι ομάδες της EY στην Κύπρο αλλά και σε όλο τον κόσμο, βοηθούν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι αναδυόμενες τάσσεις, να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες και να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους, στηρίζοντας τις προσπάθειες των πελατών μας να μετασχηματισθούν και να ξεχωρίσουν».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας