Νέο τεύχος GOLD: AYIA NAPA MARINA

InBusinessNews  15/06/2019 08:20
Νέο τεύχος GOLD: AYIA NAPA MARINA

Νέο τεύχος GOLD: AYIA NAPA MARINA

InBusinessNews  15/06/2019 08:20

Πριν από τριάντα χρόνια, η περιοχή της Αγίας Νάπας, ήταν γνωστή ως η πρωτεύουσα του clubbing στην Ευρώπη, την οποία ξεπερνούσε σε φήμη μόνο η Ίμπιζα. Αν και πολλά έχουν αλλάξει από τότε, το θέρετρο της Αγίας Νάπας ζωντανεύει τους καλοκαιρινούς μήνες και κατακλύζεται από νεαρούς λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης. Φαίνεται πως όλα αυτά, πρόκειται να αλλάξουν τους επόμενους 24 μήνες, καθώς η μαρίνα της Αγίας Νάπας, το μεγαλύτερο οικοδομικό έργο της περιοχής, ολοκληρώνεται, μετατρέποντας την περιοχή σε έναν τελείως διαφορετικό προορισμό υψηλού επιπέδου. 

RELATED ARTICLES

Ο άνθρωπος πίσω από το έργο είναι ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Naguib Sawiris, ο οποίος απεικονίζεται στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του GOLD (που κυκλοφορεί την Κυριακή 16 Ιουνίου) και μιλάει στο περιοδικό, μαζί με τον Κύπριο συνεργάτη του Σταύρο Καραμοντάνη, για την επένδυση και τις τελευταίες εξελίξεις του έργου. 

Διαβάστε ακόμα: Μονοπώλιο Λεμεσού και Πάφου οι πολυτελείς κατοικίες
 
TOP 50+ Biggest Audit, Accounting & Tax Advisory Firms in Cyprus
Το δεύτερο κύριο θέμα του GOLD αυτού του μήνα αφορά το ακμάζον και εξαιρετικά σημαντικό, λογιστικό επάγγελμα της χώρας. Περιλαμβάνει τις απόψεις υψηλόβαθμων εκπροσώπων 32 λογιστικών εταιρειών και του Μάριου Σκανδάλη, Προέδρου του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το επάγγελμα και τον τρόπο με τον οποίο οραματίζονται οι λογιστικές / ελεγκτικές εταιρείες το μέλλον του επαγγέλματος. Οι 50 μεγαλύτερες εταιρείες κατατάσσονται επίσης στην πιο πρόσφατη λίστα του δημοσιεύει το περιοδικό. 

Διαβάστε ακόμα: Sun City: Έτοιμο το τέλος του 2019 

Αποκλειστικές συνεντεύξεις 

Διαβάστε επίσης, αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον Michael Bolliger, Head of the Emerging Markets Asset Allocation team, UBS Chief Investment Office της Ζυρίχης και με την πλουσιότερη γυναίκα επιχειρηματία της Ρωσίας, Elena Baturina, η οποία βρέθηκε στην Κύπρο για την τελετή τοποθέτησης θεμέλιου λίθου του Symbol Residence. Ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο, Huang Xingyuan, μας μιλά για τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ Κίνας-ΗΠΑ και για το εμπάργκο ενάντια στη Huawei ενώ ο Στέλιος Δημητρίου, Partner & Head of Transaction Advisory Services, EY Cyprus, αναλύει τον νέο ρόλο του Chief Financial Officer.
 
Special Features

  1. Cybersecurity in Cyprus
  2. Accounting, Audit & Tax Advisory Firms in Cyprus
 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας