Παγκοσμίου φήμης ομιλητές στο 2ο Φόρουμ για την υγεία του μαστού

InBusinessNews  14/06/2019 18:00
Παγκοσμίου φήμης ομιλητές στο 2ο Φόρουμ για την υγεία του μαστού

Παγκοσμίου φήμης ομιλητές στο 2ο Φόρουμ για την υγεία του μαστού

InBusinessNews  14/06/2019 18:00

Με επίκεντρο την κάθε γυναίκα της Κύπρου, το υπερσύγχρονο ιδιωτικό Κέντρο Μαστού Κύπρου έχει σαν διαχρονικό στόχο, την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για τον μαστό μέσω της σωστής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, τόσο σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, όσο και μέσω της αποτελεσματικής σύγχρονης θεραπευτικής αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού.

RELATED ARTICLES


Με τον πήχη ψηλά το κέντρο μαστού Κύπρου διοργανώνει το 2ο Φόρουμ για τον μαστό  το οποίο θα φιλοξενεί αξιόλογους επιστήμονες από την Κύπρο και το εξωτερικό, και το οποίο έχει σαν απώτερο σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα που αφορούν όλες τις  τελευταίες εξελίξεις για θέματα μαστού.

Το Συνέδριο που είναι ανοιχτό για το κοινό θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Ιουνίου 2019 στην Αίθουσα Β108, Κτίριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.  Αποτελεί πλέον ετήσιο θεσμό που οργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκωσίας-Κερύνειας Ιπποκράτης και συστήνεται για παρακολούθηση από την Ευρωπαϊκή σχολή Ογκολογίας.

Το Συνέδριο φέτος θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις βασικές προϋποθέσεις για την ποιοτική φροντίδα του καρκίνου, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις και τον έλεγχο της ποιότητας της χειρουργικής του μαστού στην Ευρώπη. Επίσης θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση του προχωρημένου καρκίνου του μαστού, την αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος και θέματα που έχουν σχέση με τη διατήρηση της γονιμότητας και γενικά την εγκυμοσύνη μετά τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου. Επίσης, πληθώρα άλλων εξειδικευμένων θεμάτων που αφορούν την ογκολογική θεραπεία, τις σύγχρονες απεικονιστικές μεθόδους, το ΜRI και PET scan θα παρουσιαστούν  και θα συζητηθούν.

Η γλώσσα του Συνεδρίου θα είναι η Ελληνική και Αγγλική με ταυτόχρονη μετάφραση. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη στο τηλ. 2276 2683.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας