Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Ενεργός Συμμετοχή σε Διεθνή Ναυτιλιακή Συνάντηση

Δελτίο Τύπου  13/06/2019 17:37
Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο:  Ενεργός Συμμετοχή σε Διεθνή Ναυτιλιακή Συνάντηση

Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Ενεργός Συμμετοχή σε Διεθνή Ναυτιλιακή Συνάντηση

Δελτίο Τύπου  13/06/2019 17:37
Με την παρουσία μεγάλου αριθμού εθνικών οργανισμών πλοιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο, το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο πραγματοποίησε την Ετήσια Γενική Συνέλευσή του στις 11-13 Ιουνίου 2019, στα Νησιά Φερόε. 

RELATED ARTICLES

 
Ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Θωμάς Α. Καζάκος, αντιπροσώπευσε την Κυπριακή Ναυτιλιακή Βιομηχανία σε αυτήν την σημαντική συνάντηση.
 
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, ο απερχόμενος Πρόεδρος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Θέμης Παπαδόπουλος, επανεκλέγει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, επιδεικνύοντας την μεγάλη αναγνώριση που απολαμβάνει το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο διαχρονικά από την Διεθνή Ναυτιλιακή Κοινότητα, κάτι το οποίο είναι προς όφελος της Κυπριακής Ναυτιλίας γενικότερα.
 
Η Γενική Συνέλευση, εστίασε στα σημαντικά θέματα που αφορούν τη Διεθνή Ναυτιλία, όπως θέματα πολιτικής και θέσπισης κανονισμών, επικείμενες αλλαγές στα ναυτιλιακά δρώμενα, οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα. Συγκεκριμένα, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις τελευταίες εξελίξεις ως προς την εφαρμογή της απόφασης του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, για την περαιτέρω μείωση εκπομπών αερίων ρύπων καθώς και την εφαρμογή χρήσης ναυτιλιακού καυσίμου μικρής περιεκτικότητας σε θείο 0,5%, που θα τεθεί σε ισχύ το 2020. Τέλος, έγινε ανασκόπηση της στρατηγικής χάραξης πολιτικής του Διεθνούς Επιμελητηρίου για τον απερχόμενο χρόνο.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας