ΕΥ Κύπρου: Κορυφαίες διακρίσεις από τo International Tax Review

Δελτίο Τύπου  20/05/2019 12:10
ΕΥ Κύπρου: Κορυφαίες διακρίσεις από τo International Tax Review

ΕΥ Κύπρου: Κορυφαίες διακρίσεις από τo International Tax Review

Δελτίο Τύπου  20/05/2019 12:10

Η ΕΥ Κύπρου βραβεύτηκε ως Κορυφαία Εταιρεία Παροχής Φορολογικών Υπηρεσιών της Χρονιάς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και Κορυφαία Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τιμολόγησης Ενδοομιλικών Συναλλαγών (Transfer Pricing) της Χρονιάς από το ITR προς αναγνώριση της υψηλής ποιότητας φορολογικών υπηρεσιών που παρέχει. Τα Ευρωπαϊκά Φορολογικά Βραβεία ITR διεξάγονται ετησίως, με στόχο την επιβράβευση διακεκριμένων οργανισμών παροχής φορολογικών υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

RELATED ARTICLES


Τα βραβεία παρουσιάστηκαν σε επίσημο δείπνο στο Λονδίνο, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, με την EY Κύπρου και ΕΥ Ελλάδος να είναι οι μόνες EY εταιρίες που βραβεύτηκαν με εθνικό βραβείο και βραβείο Τιμολόγησης Μεταφοράς. Ως πάροχος ενός ευρέος φάσματος φορολογικών υπηρεσιών άμεσης και έμμεσης φορολογίας, η ΕΥ Κύπρου σημειώνει υψηλές επιδόσεις στην παροχή φορολογικής εμπειρογνωμοσύνης στους πελάτες της διεθνώς μέσω της εξεύρεσης λειτουργικών λύσεων σε σύνθετα φορολογικά θέματα.

Ο Σταύρος Παντζαρής, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Κύπρου, δήλωσε: “Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί το επίκεντρο της καθημερινής μας εργασίας. Λαμβάνοντας δυο βραβεία από το ITR, ως Κορυφαία Εταιρεία Παροχής Φορολογικών Υπηρεσιών στην Κύπρο και ως Κορυφαία Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τιμολόγησης Ενδοομιλικών Συναλλαγών (Transfer Pricing) της Χρονιάς στην Κύπρο, αποδεικνύει ότι η ομάδα φορολογικών υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου έχει επιδείξει αξιόλογη προσπάθεια για την επίτευξη της αριστείας στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Είμαστε υπερήφανοι που μεταξύ των άλλων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε, οι φορολογικές μας υπηρεσίες, πλέον απαραίτητες σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον με αυξανόμενη διαφάνεια, αναγνωρίζονται ως κορυφαίες στην κατηγορία τους.”
 

eytaxawards2

Αναφορικά με τη βράβευση του ITR, ο Φίλιππος Ραπτόπουλος, Συνέταιρος και Επικεφαλής των Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, σημείωσε: “Μέσω δημιουργικής συνεργασίας, η εξειδικευμένη μας ομάδα σε θέματα φορολογίας επικεντρώνεται στην παροχή φορολογικών συμβουλών και κατευθυντήριων γραμμών που χρειάζονται οι πελάτες μας, ενώ παράλληλα αναλύει και απλοποιεί πολύπλοκες φορολογικές πρόνοιες. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς το γεγονός ότι η συνεργασία αυτή οδήγησε στην αναγνώριση της ΕΥ Κύπρου ως ένας αξιόπιστος πάροχος φορολογικών υπηρεσιών και την βράβευσή μας από το ITR ως Κορυφαία Εταιρεία Παροχής Φορολογικών Υπηρεσιών στην Κύπρο και Κορυφαία Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τιμολόγησης Ενδοομιλικών Συναλλαγών (Transfer Pricing) της Χρονιάς στην Κύπρο. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στους συναδέλφους για τη συμβολή τους, αλλά και τη δέσμευση μας προς τους πελάτες μας για απρόσκοπτη προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.”

Ο Χαράλαμπος Παλάοντας, Ανώτερος Διευθυντής στο τμήμα Τιμολόγησης Μεταφοράς της ΕΥ Κύπρου, λαμβάνοντας το βραβείο ITR στο Λονδίνο, υπογράμμισε τη σημασία αυτής της διάκρισης, η οποία αναδεικνύει τις καλύτερες εταιρίες παροχής Φορολογικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Τιμολόγησης Ενδοομιλικών Συναλλαγών (Transfer Pricing) στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. 

Η EY Κύπρου μέσω του διεθνούς δικτύου της παρέχει υπηρεσίες φορολογικής συμβουλευτικής και συμμόρφωσης σε ένα μεγάλο εύρος πελατών, προσαρμοσμένες σε διάφορους τομείς της οικονομίας και σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας