Νέο τεύχος GOLD: On The Right Track

  18/05/2019 08:02
Νέο τεύχος GOLD: On The Right Track

Νέο τεύχος GOLD: On The Right Track

  18/05/2019 08:02

Στο νέο τεύχος του περιοδικού GOLD που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 19 Μαΐου διαβάστε:

RELATED ARTICLES


Για σχεδόν 50 χρόνια, ο ναυτιλιακός τομέας συνέβαλε σημαντικά στην κυπριακή οικονομία, γεγονός που καθιστά τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου Υφυπουργείου Ναυτιλίας το 2018, εξαιρετικά σημαντική. Για το cover story του μήνα Μαΐου, η συντακτική ομάδα του περιοδικού GOLD προσκάλεσε την Υφυπουργό Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου και οκτώ εξέχουσες προσωπικότητες της ναυτιλιακής βιομηχανίας σε μια συνάντηση μεταξύ τυρού και αχλαδιού για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις του τομέα στην Κύπρο και στο εξωτερικό αλλά και τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει ο ναυτιλιακός κλάδος.

Διαβάστε ακόμα: Logicom Cyprus Marathon: To δυναμικό τουριστικό προϊόν σε αριθμούς

Διαβάστε ακόμα: Retail Awards: Βραβεύτηκαν οι Φυσικοί Ζωμοί Μιτσίδη
 

Η θεματολογία της ναυτιλίας συνεχίζεται με την παρουσίαση της επιτυχημένης ομάδας του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου με αφορμή την 30η επέτειο του οργανισμού.

Διαβάστε επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον ειδικό σε θέματα τεχνολογίας Monty Munford, με τον Daniel Lösche, Investment Strategist στην εταιρεία Schroders και την Tina Adatia, Executive Vice President and Product Strategist στην PIMCO. 
GOLD. Στα περίπτερα και σε digital έκδοση.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας