Το μεγαλύτερο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου είναι γεγονός!

InBusinessNews  15/05/2019 09:51
Το μεγαλύτερο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου είναι γεγονός!

Το μεγαλύτερο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου είναι γεγονός!

InBusinessNews  15/05/2019 09:51

Όλοι οι ειδικοί του κλάδου Λιανικού Εμπορίου, εξπέρ από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα δώσουν δυναμικά το παρών τους στο «16ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου», την Πέμπτη, 16 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσίας. Το φετινό Συνέδριο, που παρουσιάζουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα είναι μία ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες για να ανταλλάξουν εμπειρίες, να δικτυωθούν και να έρθουν σε επαφή με πιθανούς συνεργάτες σε μία μοναδική συνάντηση με τους καλύτερους του κλάδου!

RELATED ARTICLES


Στις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες τους, οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα συζητήσουν τις τάσεις του κλάδου, όπως και πετυχημένα λανσαρίσματα προϊόντων που ακούστηκαν και ξάφνιασαν ευχάριστα, ενώ θα αναλύσουν επιπλέον τις πρόσφατες καινοτομίες που χρησιμοποιούνται στο Λιανεμπόριο. Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν τα πιο κάτω θέματα:
•    Global Trends in Grocery Retail
•    Grocery Retail Trends in Greece and Cyprus
•    Promotions. Good or bad?
•    The new Rules of Retail
•    Engaging Consumers in the Experience economy
•    The day when – thanks to automation – groceries become unnoticeable like electricity, tap, water, gas!
•    Online/offline: understanding the shopper journey 
•    A new era of lease accounting - what does it mean for retailers?
•    Συμφωνίες διανομής προϊόντων ευρείας κατανάλωσης 

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, διοργανώνονται τα 6α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”, τα οποία παρουσιάζει ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos και Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.. Τα βραβεία αποτελούν αναγνώριση ως προς τα Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs) που διέπρεψαν μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.

Η Επιστημονική Επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από στελέχη Υπεραγορών, επέλεξε και φέτος τα προϊόντα εκείνα που αξίζουν προσοχή και βράβευση. Βραβεία θα απονεμηθούν σε προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης, τα οποία τη χρονιά που μας πέρασε (2018) αύξησαν αποδεδειγμένα τις πωλήσεις και τα μερίδια αγοράς τους, συνέδραμαν στη διεύρυνση της κατηγορίας ή επέδειξαν κάποιας μορφής καινοτομία (π.χ. promotion, διαφήμιση, display).

Το Συνέδριο απευθύνεται προς διευθύνοντες σύμβουλους, Εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές Προμηθειών, brand managers και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Λιανικό Εμπόριο Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής:
ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί: Ελληνική Τράπεζα, Infocredit Group, ΙMR/University of Nicosia™, JCC Payment Systems, PwC Κύπρου, Χρυσοστομίδης Δικηγόροι και Νομικοί Σύμβουλοι
Drive your business with: Renault member of Char. Pilakoutas Group
Innovation Sponsor: Cassandra Trading Limited | IQOS
Υποστηρικτής: Elite
Κύριος Χορηγός ΙΝ Business Grocery Retail Awards: G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.
Conference Experience Sponsor: Conferience 
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, ECR Κύπρου 
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό GΟLD, περιοδικό IN Βusiness και πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: ΙΜΗ - τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας