Η Webarts ανακοινώνει τη διοργάνωση του 3ου Συνεδρίου Inbound Land

Δελτίο τύπου  14/05/2019 09:40
 Η Webarts ανακοινώνει τη διοργάνωση του 3ου Συνεδρίου Inbound Land

Η Webarts ανακοινώνει τη διοργάνωση του 3ου Συνεδρίου Inbound Land

Δελτίο τύπου  14/05/2019 09:40

Η Webarts ανακοίνωσε τη Διοργάνωση του 3ου κατά σειρά συνεδρίου Inbound Land , που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2017. Όπως πάντοτε, στόχος του Συνεδρίου που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου η ώρα 8:30 π.μ, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, θα είναι να βοηθήσει marketers και επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν πρακτικές και trends του Inbound Marketing για να ενισχύσουν τη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής τους και να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

RELATED ARTICLES


 
Το Inbound Land 2019 έρχεται να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για ενημέρωση γύρω από τις μεθόδους και τις πρακτικές του Inbound Marketing. Η Webarts, η οποία εξαρχής υπήρξε ο διοργανωτής και κύριος χορηγός των ετήσιων αυτών συνεδρίων, προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι προκαθορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώστε τη συμμετοχή δωρεάν εδώ -> http://inbound.land
 

Το Πρόγραμμα Ομιλών του Inbound Land 2019
Κύριος ομιλητής του Inbound Land 2019 θα είναι ο Perry Nalevka, CEO και ιδρυτής της Penguin Strategies, κορυφαίας εταιρείας παροχής υπηρεσιών Inbound Marketing και Diamond partner της Hubspot. Ο P. Nalevka διαθέτει πείρα δύο δεκαετιών σε καίριες θέσεις στον κλάδο του Marketing, έχοντας εργαστεί σε μεγάλες B2B εταιρείες στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Στην ομιλία του με θέμα “Using Inbound Marketing to Build your Growth Machine”, θα εξηγήσει πώς το Inbound Marketing μπορεί να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.
 
Τον λόγο θα πάρει στη συνέχεια η κ. Χριστίνα Ορφανίδου, Manager και Business Advisory της PwC Cyprus, η οποία θα εξηγήσει πως τα μεγάλα δεδομένα και η τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να τεθούν στην υπηρεσία του εξατομικευμένου μάρκετινγκ.

Το βήμα θα καταλάβει έπειτα ο Παντελής Βλαδιμήρου, CEO της Webarts. Στην ομιλία του με θέμα “Data, Stories, Moments and Conversions - The future of Marketing” θα εξηγήσει στους συνέδρους πώς συγκεκριμένες πληροφορίες μπορούν να μετατραπούν σε ιστορίες που θα εξελιχθούν σε στιγμές και θα αποφέρουν νέους πελάτες σε μια επιχείρηση.
Ο Ανδρέα Γιάφας, Web Design Director στη Webarts, θα κάνει μια περιεκτική αναδρομή στην έννοια του «λειτουργικού» website και στα κριτήρια που καθορίζουν ποιο  "website design" είναι τελικά αποδοτικό και ποιο όχι, με αντίστοιχες σκέψεις για το μέλλον του inbound marketing.
Το πάνελ των ομιλητών θα κλείσει η Ντιάνα Τρύφωνος, η παρουσίαση της οποίας τιτλοφορείται “Left Vs Right Brain: Why you need both in Digital Marketing”. Η Marketing Performance Executive της Webarts θα αναλύσει στους συνέδρους τη σημασία της δημιουργικότητας και της φαντασίας για έναν αποτελεσματικό Digital Marketer, καταδεικνύοντας παράλληλα πώς τα reporting tools και τα νούμερα και τα αποτελέσματα που παράγουν επιβεβαιώνουν ή καταρρίπτουν τις προσπάθειες μιας επιχείρησης να προβληθεί στο διαδίκτυο.
Το συνέδριο θα κλείσει με την ομάδα της Webarts να απαντά σε 25+1 συχνές ερωτήσεις για το Inbound Marketing, δίνοντας στη συνέχεια στους συνέδρους την ευκαιρία να  συζητήσουν τα όσα θα ακουστούν στο συνέδριο και να ανταλλάξουν ιδέες για το μέλλον του Digital Marketing.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα στελέχη της Webarts, το Inbound Land 2019 θα δώσει την ευκαιρία σε ειδικούς του Digital Marketing και επαγγελματίες να ξεκλειδώσουν τα μυστικά του Inbound Marketing και να προσδώσουν στην επιχείρησή τους τη δυναμική που είναι απαραίτητη για μια κυρίαρχη θέση στον κλάδο της.
Για περισσότερες πληροφορίες, μόνο για τον τύπο:

  • [Όνομα επαφής PR]
  • [Αριθμός τηλεφώνου]
  • [Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου]
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο:
https://www.inbound.land/
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας