Sunseeker Cyprus: Πρεμιέρα για το Predator 74 στο Limassol Boat Show

Με προμετωπίδα της το σκάφος Predator 74, το οποίο κάνει την επίσημη του πρεμιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο, συμμετέχει στο Limassol Boat Show που θα πραγματοποιηθεί στις 9 – 12 Μαΐου, η Sunseeker Cyprus. 
 
Σε συνέντευξη του στο InBusinessNews, ο General Manager της εταιρείας, Εύρος Συμεωνίδης, αναφέρθηκε ακόμα στα σκάφη που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, όπως το Manhattan 52, καθώς επίσης να θαυμάσουν και κάποια από τα παλαιοτέρα μας μοντέλα, το Yacht 75 & Manhattan 55 κ.α. Τονίζει πως η κατασκευή μαρίνων όπως της Λεμεσού, της Αγίας Νάπα και τα σχέδια για τα νέα projects, έχουν καταστήσει την Κύπρο ως ένα νέο πόλο έλξης για ξένους που ζουν ή παραθερίζουν στην Κύπρο. Παράλληλα, παραθέτει σειρά παραγόντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν την αγορά ενός σκάφους.
 
Δώστε μας κάποια χαρακτηριστικά της εταιρεία σας. Ποιες μάρκες αντιπροσωπεύετε;
Η Sunseeker Cyprus, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του ναυπηγείου Sunseeker & Brabus Marine για την Κύπρο. Η εταιρία μας είναι ένα από τα 41 γραφεία του ομίλου της Sunseeker London Group, του μεγαλύτερου διανομέα των σκαφών Sunseeker παγκοσμίως και αποκλειστικού διανομέα της Brabus Marine σε όλη την Ευρώπη.
 
Τι να περιμένουμε από την παρουσία σας στο Limassol Boat Show; Τι είδους και ποια σκάφη θα εκθέσετε; Ποια εξ αυτών θα τεθούν στο επίκεντρο της παρουσίασης;
Η εταιρία μας αποφάσισε ότι το Limassol boat show είναι η ιδανική εκδήλωση για να κάνει την επίσημη του πρεμιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο ένα από τα πιο δημοφιλή μας μοντέλα το Predator 74. Παράλληλα στην έκθεση θα μπορούν οι επισκέπτες μας να δουν από κοντά, ένα από τα Best Seller της εταιρίας μας, το Manhattan 52, καθώς επίσης να θαυμάσουν και κάποια από τα παλαιοτέρα μας μοντέλα, μα πάντα ιδιαίτερα, όπως το Yacht 75 & Manhattan 55.
 
Πόσο βοηθούν η δημιουργία μαρίνων αλλά και το Limassol Boat Show στο να ενθαρρυνθούν οι Κύπριοι αλλά και οι ξένοι που ζουν στην Κύπρο να αγοράσουν σκάφος/βάρκα και να ασχοληθούν με τη θάλασσα;
Η Κύπρος με την συνεχιζόμενη ανάπτυξη της στο κόμματι του θαλάσσιου τουρισμού, έχει γίνει βασικός προορισμός για τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής. Η κατασκευή μαρίνων όπως της Λεμεσού, της Αγίας Νάπα και τα σχέδια για τα νέα projects, έχουν καταστήσει την Κύπρο ως ένα νέο πόλο έλξης για ξένους που ζουν ή παραθερίζουν στην Κύπρο, αλλά έχει δημιουργήσει και νέες ανάγκες στους Κύπριους yachtsmen. Σίγουρα το Limassol boat show είναι ένας θεσμός που έχει προσφέρει πολλά στην Λεμεσό αλλά και εν γένει στην τοπική ανάπτυξη και οικονομία.
 
 
Ποιες βασικές συμβουλές θα δίνατε σε έναν «πρωτάρη» που θέλει να αγοράσει την πρώτη του βάρκα η γιοτ;
Τα βασικά που πρέπει να προσέξει κάποιος πριν την αγορά ενός σκάφους, είναι το μέγεθος, το οποίο πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες του, το ναυπηγείο, μιας και η ποιότητα ενός σκάφους είναι πολύ σημαντική και τέλος η αξιοπιστία του εκάστοτε πωλητή – αντιπροσώπου. Το τελευταίο είναι και ένα από τα βασικότερα σημεία που πρέπει να εξετάσει κάνεις πριν την αγορά σκάφους, μιας και θα είναι εκείνος που θα προσφέρει, καθ’ ‘όλη την διάρκεια της χρήσης του σκάφους, τις υπηρεσίες του.
 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα