Α. Ρούβας: Οι τομείς των Hedge Fund και Private Equity

InBusinessNews  23/04/2019 07:52
Α. Ρούβας: Οι τομείς των Hedge Fund και Private Equity

Α. Ρούβας: Οι τομείς των Hedge Fund και Private Equity

InBusinessNews  23/04/2019 07:52
Στην παρουσίαση του στο The Cyprus Headquartering and Funds Summit που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου στο Τελ Αβίβ, αναφέρεται μέσα από συνέντευξη του στο InBusinessNews ο Διοικητικός Σύμβουλος της KPMG, Αντώνης Ρούβας. Η ομιλία του κ. Ρούβα θα επικεντρωθεί στους τομείς των Hedge Fund και Private Equity. 

RELATED ARTICLES


 
Ποια η σημασία του συνεδρίου The Cyprus Headquartering and Funds Summit στο Tel Aviv;
Η Κύπρος παρέχει ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πλαίσιο λειτουργίας για επενδυτικά ταμεία και για διαχειριστές κεφαλαίων.  Το Ισραήλ είναι μία αναπτυγμένη οικονομία ειδικά στα θέματα καινοτομίας και τεχνολογίας.  Η Κύπρος είναι σε μοναδική θέση για να αποτελέσει την πλατφόρμα για το Ισραήλ για πρόσβαση σε νέες αγορές, νέους επενδυτές και πιο ειδικά πρόσβαση σε ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό πλαίσιο λειτουργίας. 
 
Πού θα επικεντρωθεί η δική σας παρουσίαση/ομιλία στο πλαίσιο του συνεδρίου;
Η δική μου παρουσίαση στο συνέδριο αυτό θα επικεντρωθεί στους τομείς των Hedge Fund και Private Equity όπου θα παρουσιάσω και συγκεκριμένες περιπτώσεις για το πώς η Κύπρος μπορεί όχι μόνο να στηρίξει αλλά και να υποβοηθήσει στην ανάπτυξη των συγκεκριμένων τομέων στο Ισραήλ μέσω ολοκληρωμένων λύσεων με ψηλή αποτελεσματικότητα.
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας