Η AXIA Ventures Group λαμβάνει το βραβείο “Best Investment Bank in Cyprus for 2019”

Δελτίο Τύπου  12/04/2019 11:40
Η AXIA Ventures Group λαμβάνει το βραβείο “Best Investment Bank in Cyprus for 2019”

Η AXIA Ventures Group λαμβάνει το βραβείο “Best Investment Bank in Cyprus for 2019”

Δελτίο Τύπου  12/04/2019 11:40

Η AXIA Ventures Group («AXIA» ή «Εταιρεία»), ένας κορυφαίος περιφερειακός επενδυτικός τραπεζικός όμιλος με ισχυρή παρουσία και αντιπροσώπευση στην Κύπρο, αναγνωρίστηκε σαν “Best Investment Bank in Cyprus for 2019” για δεύτερη συνεχή χρονιά κατά την 20η  ετήσια επιλογή των World’s Best Investment Banks του Global Finance.

RELATED ARTICLES


Έχοντας βαθιά γνώση του συμβουλευτικού κλάδου και διαθέτοντας ένα ασύγκριτο δίκτυο επαφών με μεγάλους θεσμικούς επενδυτές, οικογενειακά γραφεία, κρατικά επενδυτικά ταμεία, διαχειριστές κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων καθώς και τοπικούς επιχειρηματίες, η AXIA κατάφερε να ξεχωρίσει από άλλους συμβούλους στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή. Μέσω μιας εξατομικευμένης προσέγγισης, η AXIA παρέχει συμβουλές στο πλήρες φάσμα των στρατηγικών συναλλαγών και οι λύσεις της προσαρμόζονται πάντα στις απαιτήσεις συγκεκριμένων καταστάσεων.

Το Global Finance ιδρύθηκε το 1987, διαθέτει κυκλοφορία 50.050 τευχών και αναγνώστες σε 189 χώρες, ενώ στο ακροατήριό του συμμετέχουν ανώτεροι εταιρικοί και οικονομικοί διευθυντές που είναι υπεύθυνοι για την πραγματοποίηση επενδυτικών και στρατηγικών αποφάσεων σε πολυεθνικές εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Το Global Finance έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη ενώ διατηρεί γραφεία σε όλο τον κόσμο, επιλέγοντας τακτικά τις εταιρείες με τις κορυφαίες επιδόσεις μεταξύ τραπεζών και άλλων παρόχων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Τα βραβεία του Global Finance έχουν εξελιχθεί σε ένα αξιόπιστο πρότυπο αριστείας για την παγκόσμια οικονομική κοινότητα.

Ο κ. Όμηρος Πισσαρίδης, COO & Γενικός Διευθυντής του ομίλου της AXIA, σχολίασε: «Είναι με πραγματική ευχαρίστηση που λαμβάνουμε ξανά αυτή τη διάκριση από το Global Finance. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας προς την οικονομική αναζωπύρωση της χώρας από ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο οίκο έχει εξαιρετική αξία, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο για ολόκληρη την Ευρωζώνη. Το ήθος και οι βασικές αξίες που μας καθοδηγούν τα τελευταία έντεκα χρόνια, μας έχουν κατατάξει μεταξύ των κορυφαίων επιλογών τόσο των τοπικών όσο και των διεθνών επενδυτών και αυτό επιβεβαιώνεται και πάλι μέσω αυτού του βραβείου». 

Σχετικά με την AXIA Ventures Group Ltd 
Η AXIA Ventures Group Limited (‘’AXIA’’), μέλος της AXIA Financial Group (‘’AFG’’), ιδρύθηκε το 2008 και είναι ιδιωτικός όμιλος επενδυτικής τραπεζικής ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και στην παροχή υπηρεσιών προς μεγάλες επιχειρήσεις και θεσμικούς πελάτες με αντικείμενο την πραγματοποίηση επενδύσεων στις αγορές κεφαλαίου. Η AXIA εδρεύει στη Λευκωσία της Κύπρου, εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αρ. Άδειας 086/07) και δυνάμει των αδειών και πιστοποιήσεων που κατέχει, δύναται να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα σε πολλές χρηματοοικονομικές αγορές του κόσμου. Η AXIA έχει παρουσία στη Λευκωσία (κεντρικά γραφεία), Αθήνα (υποκατάστημα), Λισαβόνα (υποκατάστημα), Νέα Υόρκη (θυγατρική), Μιλάνο (γραφείο αντιπροσωπείας) και στο Λονδίνο (γραφείο αντιπροσωπείας). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AXIA και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AXIA στη διεύθυνση  http://www.axiavg.com.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας