“Επιχείρηση της Χρονιάς” από το Junior Achievement Κύπρου

InBusinessNews  12/04/2019 08:25
“Επιχείρηση της Χρονιάς” από το Junior Achievement Κύπρου

“Επιχείρηση της Χρονιάς” από το Junior Achievement Κύπρου

InBusinessNews  12/04/2019 08:25

Ο τελικός διαγωνισμός και η τελετή βράβευσης του Ετήσιου Διαγωνισμού για την “Επιχείρηση της Χρονιάς” 2019 διοργανώνεται από τον Oργανισμό Junior Achievement Κύπρου την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 και ώρα 17:00-20:30 στο Royal Hall στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν το επιχειρηματικό πνεύμα και τη δημιουργικότητα της πολλά υποσχόμενης νέας γενιάς. Αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών περισσότερων από 500 μαθητών/τριών, ηλικίας 15-18 ετών, οι οποίοι/ες κατά τους τελευταίους 7 μήνες, έχουν δημιουργήσει και διοικούν τη δική τους επιχείρηση.

Στην εκδήλωση, οι δέκα φιναλίστ μαθητικές εταιρείες, από τις 52 που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθητική Επιχείρηση», θα παρουσιάσουν δημόσια σε μία εξειδικευμένη κριτική επιτροπή τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες. Στόχος τους είναι να διεκδικήσουν τον τίτλο για την «Επιχείρηση της Χρονιάς», αλλά και την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Γαλλία για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό του JA.

Εκτός από τον βασικό τίτλο για την «Επιχείρηση της Χρονιάς 2019» και τους τίτλους για τις δύο αναπληρωματικές νικήτριες ομάδες, στους μαθητές-επιχειρηματίες θα απονεμηθούν ειδικά βραβεία όπως καινοτόμα ιδέα, καλύτερη επικοινωνιακή στρατηγική, υψηλότερες πωλήσεις, καλύτερο λογότυπο αλλά και καλύτερη ετήσια έκθεση.

Σας προσκαλούμε στον Τελικό και την Τελετή Βράβευσης για να απολαύσετε τους φιναλίστ μαθητές-επιχειρηματίες εν δράσει και να γιορτάσετε μαζί τους την επιβράβευση των προσπαθειών τους.

Ο οργανισμός JA Κύπρου (www.jacyprus.org) είναι μέλος του Junior Achievement Worldwide, του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης σε θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας, και έχει ως στόχο να εφοδιάσει τους νέους με επιχειρηματικές και οικονομικές γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.jacyprus.org ή επικοινωνήστε με την Έμιλυ Σωτηρίου στο τηλέφωνο 97-715909 και στο email emily.sotiriou@jacyprus.org

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας