“Επιχείρηση της Χρονιάς” από το Junior Achievement Κύπρου

Ο τελικός διαγωνισμός και η τελετή βράβευσης του Ετήσιου Διαγωνισμού για την “Επιχείρηση της Χρονιάς” 2019 διοργανώνεται από τον Oργανισμό Junior Achievement Κύπρου την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 και ώρα 17:00-20:30 στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν το επιχειρηματικό πνεύμα και τη δημιουργικότητα της πολλά υποσχόμενης νέας γενιάς. Αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών περισσότερων από 500 μαθητών/τριών, ηλικίας 15-18 ετών, οι οποίοι/ες κατά τους τελευταίους 7 μήνες, έχουν δημιουργήσει και διοικούν τη δική τους επιχείρηση.

Στην εκδήλωση, οι δέκα φιναλίστ μαθητικές εταιρείες, από τις 52 που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθητική Επιχείρηση», θα παρουσιάσουν δημόσια σε μία εξειδικευμένη κριτική επιτροπή τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες. Στόχος τους είναι να διεκδικήσουν τον τίτλο για την «Επιχείρηση της Χρονιάς», αλλά και την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Γαλλία για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό του JA.

Εκτός από τον βασικό τίτλο για την «Επιχείρηση της Χρονιάς 2019» και τους τίτλους για τις δύο αναπληρωματικές νικήτριες ομάδες, στους μαθητές-επιχειρηματίες θα απονεμηθούν ειδικά βραβεία όπως καινοτόμα ιδέα, καλύτερη επικοινωνιακή στρατηγική, υψηλότερες πωλήσεις, καλύτερο λογότυπο αλλά και καλύτερη ετήσια έκθεση.

Σας προσκαλούμε στον Τελικό και την Τελετή Βράβευσης για να απολαύσετε τους φιναλίστ μαθητές-επιχειρηματίες εν δράσει και να γιορτάσετε μαζί τους την επιβράβευση των προσπαθειών τους.

Ο οργανισμός JA Κύπρου (www.jacyprus.org) είναι μέλος του Junior Achievement Worldwide, του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης σε θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας, και έχει ως στόχο να εφοδιάσει τους νέους με επιχειρηματικές και οικονομικές γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.jacyprus.org ή επικοινωνήστε με την Έμιλυ Σωτηρίου στο τηλέφωνο 97-715909 και στο email emily.sotiriou@jacyprus.org

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών