Η Parimatch στο Career Fair 2019 του Πανεπιστημίου Κύπρου

Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch με επικεφαλής την Group HR Director, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου έδωσε την παρουσία της στην Έκθεση Σταδιοδρομίας και Επιχειρηματικότητας 2019 του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Πέμπτη 04/04/2019 και ενημέρωσε φοιτητές και αποφοίτους με επαγγελματικές αναζητήσεις και φιλοδοξίες για τις κενές θέσεις εργασίας, τα κριτήρια πρόσληψης και τις ευκαιρίες καριέρας στην Parimatch.  

Η Parimatch είναι ένας από τους γνωστότερους στοιχηματικούς οργανισμούς παγκοσμίως και εδρεύει πλέον στην Κύπρο με άδεια από την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου από τον Οκτώβριο του 2017. Η εταιρική κουλτούρα της Parimatch επικεντρώνεται στο well being των υπαλλήλων της και στο να τους κάνει να αισθάνονται καλά, πολύτιμοι στον ρόλο τους και αξιόλογοι για το ποιοι είναι και τι μπορούν να παρέχουν. Επιπλέον, δίνεται σημασία στη δημιουργία δυνατών ομάδων εργασίας, όπου θα αξιοποιούνται κατάλληλα και πλήρως οι ικανότητες των μελών τους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας με συνεχή ανατροφοδότηση, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να γνωρίζουν τη συνολική εικόνα και να μπορούν να δεσμευτούν περισσότερο στους εταιρικούς στόχους. 

Το προσωπικό της Parimatch απολαμβάνει διάφορα οφέλη, όπως δωρεάν καθημερινό γεύμα, φρούτα και σνακς για πρόγευμα, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και Ρωσικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, επιχορήγηση των εξετάσεων ACCA και ευέλικτο ωράριο. Επίσης, στην Parimatch εφαρμόζονται πιστά πρακτικές, όπως ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη και εταιρικές εκδηλώσεις.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»