Η Βase Element επεκτείνεται στην Ασία

Η Base Element εγκαινίασε πριν λίγες μέρες την παρουσία της στην Ασιατική αγορά με την έναρξη της συνεργασία της με την ViewQwest, ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο τηλεπικοινωνιακό πάροχο, που έχει την έδρα του στη Σιγκαπούρη. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής η Base Element παρέχει υπηρεσίες Digital Marketing, που περιλαμβάνουν τo σχεδιασμό της Digital στρατηγικής της ViewQwest καθώς και την υλοποίηση Digital διαφημιστικών εκστρατειών. Στόχος της συνεργασίας και του Digital Activation είναι η αύξηση των μεριδίων της ViewQwest.

Η ViewQwest είναι μια εταιρεία τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών, η οποία παρέχει κορυφαίες λύσεις παγκόσμιας συνδεσιμότητας και πιο συγκεκριμένα υπηρεσίες υψηλής απόδοσης για επιχειρήσεις, υπηρεσίες πληροφορικής, υπηρεσίες κέντρου δεδομένων, τηλεφωνία IP και πολλές ακόμα εξειδικευμένες υπηρεσίες. Είναι ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου που παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες [fiber] τόσο σε επιχειρήσεις (Business Segments) όσο και σε οικιακούς χρήστες (Consumer Segments) σε Σιγκαπούρη και Μαλαισία.

«Η πρώτη μας συνεργασία στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας και ιδιαίτερα σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο όπως η Σιγκαπούρη είναι μια συνεργασία ορόσημο για την Base Element» σημειώνει ο Αντώνης Νεοκλέους, Director της Base Element. «Είναι αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας και των σημαντικών επενδύσεων που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια τόσο σε στρατηγικές συνεργασίες όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη προσπάθεια διαδραματίζει ο Ανώτερος Σύμβουλος της Base Element, Reggie Chew, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διαφήμισης στη Νοτιοανατολική Ασία. Η Ασία είναι μια νέα πρόκληση για εμάς, η οποία όμως εντάσσεται στο πλάνο και τη στρατηγική που έχουμε για τη διεθνή ανάπτυξη της Base Element».

Η Base Element είναι ένα Digital Agency με έδρα τη Λευκωσία και εκτός από την αγορά της Ασίας δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Μαδρίτη και την Αθήνα.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands