13ος Διαγωνισμός Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ

Για 13η συνεχή χρονιά, τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ παραμένουν η ανώτατη διάκριση για τις πλέον καινοτόμες κι επιτυχώς εφαρμοσμένες ιδέες από κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Πρόκειται για έναν θεσμό, ο οποίος απευθύνεται στοχευμένα προς επιχειρήσεις, οργανισμούς κι υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν στον Πρωτογενή Τομέα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Πτηνοτροφία, Αλιεία, Εξόρυξη Μεταλλευμάτων κλπ.), στον Τομέα Μεταποίησης (Βιομηχανία, Ενέργεια κλπ.), στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών (Τουρισμός, Χρηματοοικονομικά, Εκπαίδευση, Επικοινωνία κλπ.) και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Δημόσιες Υπηρεσίες, Τοπικές Αρχές, Ημικρατικοί Οργανισμοί, Κρατικές Υπηρεσίες).  

Ο θεσμός υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, καθώς και το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας. Επιπλέον, τυγχάνει της πλήρους στήριξης της Κυπριακής Κυβέρνησης. Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας πραγματοποιούνται αδιάκοπα από το 2006 και στοχεύουν στη βελτίωση κι αύξηση της ανταγωνιστικότητας που επιδεικνύουν οι κυπριακές επιχειρήσεις και οι οργανισμοί του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Ακόμη, αποσκοπούν στην ανάδειξη κι επιβράβευση των πλέον πετυχημένων και καινοτόμων εφαρμοσμένων ιδεών. 

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, μέσα από τον διαγωνισμό του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν δεκάδες επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί, ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ αξιόλογες συμμετοχές. Αυτό αποδεικνύει, πως η Κύπρος είναι ένας ολοζώντανος πυρήνας καινοτομίας που διαθέτει, όχι μόνο το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό αλλά, τη δίψα για διακρίσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο οικονομικό, τεχνολογικό και κοινωνικό περιβάλλον. 

Όσες επιχειρήσεις ή οργανισμοί υλοποίησαν κάποια ξεχωριστή και καινοτόμο ιδέα που θεωρούν ότι αξίζει να ακουστεί και να βραβευθεί, μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στον φετινό διαγωνισμό για τα Βραβεία Καινοτομίας 2019, της ΟΕΒ.

Η τελική προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 10η Μαΐου 2019. Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων πρέπει να συμπληρωθούν και να παραδοθούν στη διεύθυνση: Λεωφ. Ακροπόλεως 2 και Γλαύκου, 2000, Στρόβολος, Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις υποψηφιότητας, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλέφωνο 22 665 102 ή στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands