2nd Cyprus Anti-Fraud Conference

Η Τεχνολογία, τα «όρια» και οι εφαρμογές της μπορούν να αντιμετωπιστούν θετικά αλλά και αρνητικά, με αποδοχή ή σκεπτικισμό. Και, όπως κάθε μέσο με ευρεία χρήση, η Τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κακόβουλα. Η ΙΜΗ, σε συνεργασία με το Association of Certified Fraud Examiners - Cyprus Chapter, διοργανώνει την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας και για 2η συνεχόμενη χρονιά το “Cyprus Anti-Fraud Conference”. 

Το Συνέδριο παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου, ενώ στόχος του είναι η προώθηση κι ενίσχυση συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Πρόληψης Απάτης και της Πάταξης Διαφθοράς.
 
Τα τελευταία χρόνια, οι τεχνολογικές εξελίξεις αποτελούν άμεσο όσο κι αποτελεσματικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση. Την ίδια ώρα, όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που, μέσω της Τεχνολογίας, δημιουργούνται ευκαιρίες και «παραθυράκια» για περιπτώσεις απάτης. Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ μιας επιχείρησης, παρέχοντας ευέλικτες λύσεις και στρατηγικές όπως και ευρεία απήχηση που με τα παραδοσιακά μέσα δύσκολα θα υλοποιούνταν. Πράγματι, όμως, όπως το κέρμα έχει πάντα δύο πλευρές, έτσι και η ίδια η Τεχνολογία και οι εφαρμογές της, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καλό και αποτελεσματικό σκοπό, όπως και επιζήμια ή καταχρηστικά. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις οφείλουν να θωρακιστούν με τα κατάλληλα μέσα, ώστε να αντιμετωπίσουν εγκαίρως οποιαδήποτε περιστατικά, επιδεικνύοντας αντανακλαστικά και προφίλ εμπιστοσύνης, διαφάνειας κι υπευθυνότητας.   
 
Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το Συνέδριο και τους συμμετέχοντες, είναι και ο Christopher Perryman, διευθυντής Ανάλυσης της Europol. Ο κ. Perryman προσχώρησε στην Europol το 2006 ως αποσπασμένος εθνικός εμπειρογνώμονας από το Ηνωμένο Βασίλειο. Στην παρουσίασή του, ο Christopher Perryman θα αναλύσει τη δομή, τους στόχους και τις προσεγγίσεις που εφαρμόζει η Europol για τη διερεύνηση κι εξιχνίαση των οικονομικών εγκλημάτων.  Επιπλέον, θα παρουσιάσει τον ειδικό ρόλο της Europol στις έρευνες περί απάτης του MTIC, όπως και υποθέσεις που έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία. Τέλος, ο κ. Perryman θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί συνεργασία μεταξύ ιδιωτικού τομέα και Europol, σε έναν κοινό αγώνα καταπολέμηση της απάτης.
 
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική. Για περισσότερες Πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ ΕΔΩ

Το Συνέδριο δίνει σε όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία δικτύωσης και κατάκτησης γνώσης, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση περιπτώσεων απάτης και διαφθοράς. Το Συνέδριο απευθύνεται προς στελέχη από τον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα, όπως:

  • Αστυνομία
  • Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου
  • Τελωνεία
  • Λογιστικά κι Ελεγκτικά Γραφεία
  • Δικηγορικά Γραφεία, Τράπεζες
  • Εκτελωνιστικά Γραφεία και άλλα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα
  • Κυβερνητικά Στελέχη κι Αξιωματούχους
  • CFOs και Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων
  • Εταιρείες Διαδικτυακών Πληρωμών

 
Για ηλεκτρονικές Εγγραφές, κάντε κλικ ΕΔΩ


Οργανωτές: IMH, Association of Certified Fraud Examiners - Cyprus Chapter
Kύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου
Χορηγός: iSPIRAL
Υποστηρικτές: The British High Commission, CFA Cyprus, CFA Society Cyprus, Cyprus Integrity Forum, Cyprus Institute of Internal Auditors, Institute of Certified Public Accountants of Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, Gold magazine, IN Business magazine
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ
Τ: 22505555 │ Φ: 22679820 │ email: events@imhbusiness.com
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)