Τσαγγαρίδης: To πλάνο και το όραμα του Ομίλου UMAR|WSR

Το πλάνο και τους τρόπους με τους οποίους ο όμιλος εταιρειών UMAR|WSR λειτουργεί επιτυχώς, ανέφερε στην κάμερα του INBusinessNews o Θράσος Τσαγγαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής του ομίλου.

Ο Θράσος Τσαγγαρίδης αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε ο όμιλος εταιρειών UMAR|WSR από την γένεση του, τονίζοντας πως η μεγαλύτερη πρόκληση για το 2019 είναι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου.  

 «Επιτυχία είναι να βάζεις στόχους με την ομάδα σου και βήμα, βήμα να τους επιτυγχάνεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όταν αποτυγχάνεις είναι να βρίσκεις την δύναμη να προσπαθείς ξανά και ξανά. Το χειρότερο πράγμα που έχεις να κάνεις όταν αποτύχεις είναι να μην προσπαθήσεις ξανά», ανέφερε ο Θράσος Τσαγγαρίδης.
 

 


Όμιλος εταιρειών UMAR|WSR

O κυπριακός όμιλος εταιρειών UMAR|WSR δημιουργήθηκε το 2000 με σκοπό να προσφέρει ναυτιλιακές υπηρεσίες στον τομέα της πλοιοκτησίας και πλοιο-διαχείρισης σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα ο όμιλος εδρεύει στη Λεμεσό με γραφεία στην Ελλάδα, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Η.Α.Ε. και αντιπροσωπεύει πάνω από 70 κατασκευαστές και επισκευαστικές μονάδες στο παγκόσμιο.

Η UMAR κατασκευάζει μια σειρά από πρωτοπόρα μηχανήματα αναγκαία για κάθε πλοίο και παράλληλα παρέχει υπηρεσίες σε μηχανικό εξοπλισμό πλοίων και ανταλλακτικά μέσω των παγκοσμίου φήμης εταιριών που αντιπροσωπεύει.

Η WSR αναλαμβάνει την διεκπεραίωση όλων των υπηρεσιών επισκευής σε ναυπηγία, αλλά και εν πλω επισκευές. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών διεκπεραιώνει υποθαλάσσιες επιθεωρήσεις και εργασίες αλλά και με το εκπαιδευμένο προσωπικό της προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες και λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα.

Δειτε Επισης

Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»
Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»