ΚΕΒΕ Business Leader - Εμπόριο ο Γιώργος Σκορδέλλης

InBusinessNews  06/12/2018 21:46
ΚΕΒΕ Business Leader - Εμπόριο ο Γιώργος Σκορδέλλης

ΚΕΒΕ Business Leader - Εμπόριο ο Γιώργος Σκορδέλλης

InBusinessNews  06/12/2018 21:46

Στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Metro Foods Trading, Γιώργο Σκορδέλλη απονεμήθηκε το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Εμπόριο στα 5α ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

RELATED ARTICLES


Ο Γιώργος Σκορδέλλης γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1950. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας και μετά τη στρατιωτική του θητεία μετέβη στην Αγγλία, όπου σπούδασε μηχανολογία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (UCL).

Μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε σε πλοία και ναυπηγεία για εξασφάλιση πείρας, στη συνέχεια σε ναυτιλιακές εταιρείες ως αρχιμηχανικός κι ακολούθως τεχνικός διευθυντής. Την περίοδο εκείνη πήρε και τον τίτλο του chartered engineer.

To 1982 ίδρυσε την πρώτη υπεραγορά Metro στη Λάρνακα. Ήταν για την εποχή εκείνη ένα σύγχρονο σημείο αναφοράς με πολλές καινοτομίες, όπως, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και scanners στα ταμεία, σύστημα ελέγχου αποθεμάτων και παραγγελιών, πρώτη στη Μέση Ανατολή με αναβαθμισμένους εξοπλισμούς σε όλα τα τμήματα που έδωσαν το έναυσμα για τη σωστή και σύγχρονη ανάπτυξη των υπεραγορών στην Κύπρο.

Είναι νυμφευμένος με τη Μαίρη, το γένος Σαραντηνού, έχει δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Χρίστο και τέσσερα εγγόνια.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας