ΚΕΒΕ Business Leader - Βιομηχανία ο Παύλος Παραδεισιώτης

InBusinessNews  06/12/2018 21:39
ΚΕΒΕ Business Leader - Βιομηχανία ο Παύλος Παραδεισιώτης

ΚΕΒΕ Business Leader - Βιομηχανία ο Παύλος Παραδεισιώτης

InBusinessNews  06/12/2018 21:39

Στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Παραδεισιώτη, Παύλο Παραδεισιώτη απονεμήθηκε το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Βιομηχανία στα 5α ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

RELATED ARTICLES


Ο Παύλος Παραδεισιώτης γεννήθηκε στην Ορά το 1960, είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.   

Έχοντας στα προσόντα του το Diploma of Marine Officer in Engineering από το Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Κύπρου, έφυγε για την Αμερική όπου συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία στο University of Missouri, για να αποκτήσει το 1986 Master of Science στο Industrial Engineering.  Εργάστηκε στην Αμερική ως Διευθυντής Φοιτητικής Εστίας.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών επέστρεψε στην Κύπρο και ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Παραγωγής στην εταιρεία Lord Jeans.

Αργότερα μετέβηκε στη Συρία όπου ανέλαβε την οργάνωση του εκεί εργοστασίου Ένδυσης της εταιρείας.

Στο μεταξύ, η μικρή δραστηριότητα εκτροφής κοτόπουλων, που ξεκίνησε ο πατέρας του πατήρ Ανδρέας Παραδεισιώτης στην Ορά για την κάλυψη των αναγκών της πολύτεκνης οικογένειάς του και στη συνέχεια γνωστών και συγγενών τους, εξελίχθηκε σε οικογενειακή επιχείρηση, για να ακολουθήσει, τελικά, η ίδρυση της Παραδεισιώτης Λτδ το 1988.
 
Μετά από παρότρυνση των αδελφιών του, ο Παύλος Παραδεισιώτης ανέλαβε το 1994 τη διοίκηση της εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στην εκτροφή, παραγωγή και εμπορία κοτόπουλων, κρέατος, ψαρικών και λαχανικών. 

Η δράση του, όμως, δεν περιορίζεται στην επιχειρηματική του καριέρα, αφού ανέκαθεν ασχολείτο με τα κοινά.

Σήμερα είναι:
Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Παραδεισιώτης, αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Πτηνοτρόφων και της Υπηρεσίας Κωδικών (GS1), μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας του ΕΒΕΛ και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εργοδοτών Κύπρου, του Cyprus Institute of Marketing, του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης, είναι Σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Αγροτική Οργάνωση COPA-COPEGA και Μέλος του Συνδέσμου Γονέων του Λανιτείου Γυμνασίου.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας