ΚΕΒΕ Business Leader – Finance and Professional Services ο John Hourican

InBusinessNews  06/12/2018 21:27
ΚΕΒΕ Business Leader – Finance and Professional Services ο John Hourican

ΚΕΒΕ Business Leader – Finance and Professional Services ο John Hourican

InBusinessNews  06/12/2018 21:27

Με το βραβείο στην Κατηγορία Finance and Professional Services διακρίθηκε ο CEO της Τράπεζας Κύπρου, John Hourican στα 5α ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

RELATED ARTICLES


Ο John Hourican είναι ο CEO της Τράπεζας Κύπρου από τον Νοέμβριο του 2013.

Προηγουμένως, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της επενδυτικής τράπεζας του Ομίλου RBS (Markets & International Banking) από τον Οκτώβριο του 2008 έως τον Φεβρουάριο του 2013. Από το 2007 έως το 2008, για λογαριασμό της κοινοπραξίας τριών τραπεζών (RBS, Fortis και Santander) διετέλεσε Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής του ABN AMRO Group και μέλος του διοικητικού του συμβουλίου.

Εντάχθηκε στην Royal Bank of Scotland το 1997 και είναι ένας χρηματοοικονομικός τραπεζίτης χρηματοοικονομικής μόχλευσης. 

Κατείχε διάφορες ανώτερες θέσεις στο Τμήμα Χονδρικών Τραπεζικών Εργασιών της RBS, κυρίως στο Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ως Χρηματοοικονομικός Διευθυντής και ως Γενικός Διευθυντής Λειτουργικών Εργασιών. Διεύθυνε επίσης τις εργασίες χρηματοοικονομικής μόχλευσης της RBS στην Ευρώπη και την Ασία. Ο κ. Hourican άρχισε την καριέρα του από τη Price Waterhouse και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants στην Ιρλανδία.

Ο κ. Hourican είναι απόφοιτος του National University of Ireland and Dublin City University.

Είναι παντρεμένος με τέσσερα παιδιά. Η πολυάσχολη επαγγελματική του ζωή δεν του επιτρέπει πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά χαίρεται να ξοδεύει τον λίγο χρόνο που έχει με την οικογένεια και τους φίλους του.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας