Θα αποζημιωθούν οι απαιτήσεις για Olympic Insurance

InBusinessNews  29/11/2018 17:44
Θα αποζημιωθούν οι απαιτήσεις για Olympic Insurance

Θα αποζημιωθούν οι απαιτήσεις για Olympic Insurance

InBusinessNews  29/11/2018 17:44
Τη διαβεβαίωση ότι όλος ο κόσμος που έχει απαιτήσεις από την ασφαλιστική εταιρεία Olympic Insurance θα αποζημιωθεί από το Ταμείο Ασφαλιστών Μηχανοκινήτων Οχημάτων (MIF), έλαβε σήμερα η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Ζαχαρία Κουλία.

RELATED ARTICLES


 
Η Επιτροπή συζήτησε κεκλεισμένων των θυρών το θέμα «Οι πληροφορίες για ανεπαρκή έλεγχο που ασκούσε η Υπηρεσία Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών στην Olympic Insurance και η εξεύρεση επαρκών πόρων για την ικανοποίηση της δαπάνης που πρέπει να εκταμιευθεί από το Ταμείο Ασφαλιστών Μηχανοκινήτων Οχημάτων για αποζημίωση 179.000 ιδιοκτητών οχημάτων στη Βουλγαρία και 20.000 στην Κύπρο».
 
Ο κ. Κουλίας ανέφερε, σε δηλώσεις του, ότι απασχολεί πολύ κόσμο το τί θα γίνει με τις απαιτήσεις που έχει, ιδιαίτερα με όσους είναι ασφαλισμένοι έναντι τρίτου.
 
Σημείωσε ότι θα πρέπει να κάνουν όλοι υπομονή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία για διορισμό των εκκαθαριστών της εταιρείας που βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου και «μόλις ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα το MIF θα προχωρήσει να πληρώσει τις απαιτήσεις σύμφωνα με το υφιστάμενο νομικό καθεστώς που υπάρχει».
 
Αναφερόμενος στους λόγους που η συνεδρία της Επιτροπής έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ο κ. Κουλίας είπε ότι η Γενική Εισαγγελία ζήτησε να γίνει η συνεδρία κεκλεισμένων των θυρών για να μην επηρεαστεί η διαδικασία στο δικαστήριο.
 
Ανέφερε ότι έγινε συζήτηση για το κλείσιμο της εταιρείας και η Επιτροπή έτυχε πλήρους ενημέρωσης για το πώς ο ιδιοκτήτης της εταιρείας "κατάφερε να φέρει τα πράγματα εδώ που τα έφερε».
 
Ο κ. Κουλίας είπε ότι «έγιναν έγκαιρα οι καταγγελίες στην ΜΟΚΑΣ και αναμένονται τα αποτελέσματα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας