Odyssey: Καινοτόμα πλατφόρμα ClearSkies™ Big Data Advanced Security Analytics

Για τη δημιουργία Πλατφόρμας Διαχείρισης Πληροφοριών και Συμβάντων Ασφαλείας με την ονομασία ClearSkies™ Big Data Advanced Security Analytics για τη βελτίωση της παρακολούθησης και της αξιοποίησης των συστημάτων ασφάλειας των επιχειρήσεων, καθώς και την προληπτική αναγνώριση κυβερνοεπιθέσεων στα πληροφοριακά συστήματα και υποδομές τους, η εταιρεία Odyssey έλαβε το Βραβείο Καινοτομίας 2018 στον τομέα των Υπηρεσιών από την ΟΕΒ. 

Η πλατφόρμα ClearSkies™ Big Data Advanced Security Analytics βασίζεται σε εξειδικευμένο λογισμικό, το οποίο αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα υψηλής τεχνογνωσίας και εστιάζεται στη συλλογή, φύλαξη, ανάλυση και συσχετισμό αναφορών logs, καθώς και στην εξασφάλιση του έγκαιρου προσδιορισμού δυνητικά επιβλαβών κυβερνοαπειλών και κυβερνοεπιθέσεων ενάντια σε συστήματα, δίκτυα και εφαρμογές.

Μέσω της πλατφόρμας, κάθε οργανισμός έχει τη δυνατότητα ανάλυσης τεράστιων όγκων ακατέργαστων αναφορών – logs - και της μετατροπή τους σε χρήσιμες και εύχρηστες πληροφορίες. Έτσι, καθίσταται δυνατή, η έγκαιρη αναγνώριση ύποπτων περιστατικών και η πρακτική αντιμετώπισή τους. Επιπρόσθετα οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με αναδυόμενες απειλές και τάσεις τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια στον χώρο της κυβερνοασφάλειας.
 

Η πλατφόρμα ClearSkies™ Big Data Advanced Security Analytics είναι μοναδική στην τοπική αγορά, αξιοποιείται από οργανισμούς παγκόσμια και λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Οι χρήστες της πλατφόρμας ClearSkies μέσα από μια ασφαλή και εύχρηστη πύλη μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τα συμβάντα ασφαλείας τους.

Η πλατφόρμα ClearSkies τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης, έχοντας λάβει το πρώτο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό Data Impact Awards, στην κατηγορία “Operational Analytics. Έχει επίσης αναγνωριστεί από διεθνείς οίκους αξιολόγησης πληροφοριακών συστημάτων όπως είναι η Gartner.

Δειτε Επισης

Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards