Σπουδαστής ACA αριστεύει στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου και εντυπωσιάζει

Ο Θωμάς Θωμά σπουδαστής του ICAEW, εντυπωσίασε καθώς αρίστευσε στις εξετάσεις Financial Accounting and Reporting.

Στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου 2018, συμμετείχαν 4,230 φοιτητές, με κορυφαίες βαθμολογίες στο μάθημα Business Strategy and Technology 90.9%, ακολουθεί το μάθημα Audit and Assurance με 87.2% και το Financial Accounting and Reporting με 82.6%.

Ο Micahel Izza, Διευθύνων σύμβουλος του ICAEW , σχολιάζοντας την επιτυχία του Θωμά, είπε: “Οι σπουδαστές του ACA συνεχίζουν να πετυχαίνουν χρόνο με το χρόνο όλο και καλύτερα αποτελέσματα και έτσι καθιστούν τους εαυτούς τους ως τους καλύτερους υποψήφιους για τους επόμενους επαγγελματίες ηγέτες.

“Το ICAEW είναι υπερήφανο για τις εξετάσεις του ACA καθώς θεωρούνται απο τις πιο κορυφαίες για την πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων για ορκωτούς λογιστές και το ACA ένα από τα ανώτερα προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης.
 
“Θα ήθελα να συγχαρώ τον Θωμά Θωμά, για την εκπαίδευση του στην PwC Κύπρου. Η επιτυχία στις εξετάσεις ACA για την πιστοποίηση του ως ICAEW Chartered Accountant είναι ένα αξιόλογο κατόρθωμα και η άριστη βαθμολογία του (100%) είναι πράγματι εντυπωσιακή. Είμαι σίγουρος πως το μέλλον σου θα είναι λαμπρό και σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία με τις σπουδές σου.”

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, κ. Ευγένιος Ευγενίου, συνεχάρη το Θωμά Θωμά για την εξαίρετη επίδοσή του στις επαγγελματικές εξετάσεις και συμπλήρωσε. «Είμαστε υπερήφανοι για τα βραβεία και τις συνεχείς διακρίσεις των ανθρώπων μας, που επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης που τους παρέχουμε. "Η επένδυση και πίστη στους εργαζόμενους μας αλλά και η προσέλκυση ταλαντούχων ανθρώπων αποτελεί προτεραιότητα μας.". Στην PwC είμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας και τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο, ώστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις απεριόριστες δυνατότητες τους».

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands