A.J. Pericleous: Γιορτάζει 80 χρόνια αριστείας με νέα εταιρική ταυτότητα και ιστοσελίδα

Η βραβευμένη εταιρεία πολιτικών μηχανικών A.J. Pericleous γιορτάζει 80 χρόνια παρουσίας στην αγορά με νέα εταιρική ταυτότητα και ιστοσελίδα. Το όραμα και η πολύχρονη πορεία της εταιρείας στηρίζεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων, στην ικανοποίηση των πελατών, και κυρίως στον επαγγελματισμό.

Η A.J. Pericleous ξεκίνησε τις εργασίες της το 1994, διαδεχόμενη την εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών N. S. Roussos and J. Pericleous Consultants Civil Engineers and Architects, η οποία ιδρύθηκε το 1938 και ήταν μία από τις πρώτες εταιρείας του κλάδου στην Κύπρο.

Η πολύπλευρη εμπειρία των πολιτικών μηχανικών της A.J. Pericleous σε συνδυασμό με το όραμα της εταιρείας για αποτελεσματικές λύσεις συμβάλλουν στην αναγνώριση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε έργου, όπως η τοποθεσία,  η φύση του έργου και άλλα χαρακτηριστικά. 

Κατά τη διάρκεια των 80 χρόνων ενεργούς παρουσίας στην αγορά, η A.J. Pericleous έχει αναλάβει αρκετά έργα πολιτικής μηχανικής, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετά από αυτά θεωρούνται ως έργα-ορόσημα του τομέα της πολιτικής μηχανικής στην Κύπρο. Μερικά από αυτά είναι το εντυπωσιακό Sky Tower, οι μοναδικοί πύργοι της Μαρίνας Αγίας Νάπας και το αξεπέραστο Trilogy Limassol Seafront. Στο ebook που σχεδιάστηκε για τα ογδοντάχρονα της A.J. Pericleous μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα πιο σημαντικά έργα που έχουν ανατεθεί στην εταιρεία τα τελευταία χρόνια. 

Με αφορμή τους εορτασμούς για την 80η επέτειο της A.J. Pericleous, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία μίας νέας εταιρικής ταυτότητας, η οποία περιλαμβάνει ένα νέο λογότυπο στο οποίο γίνεται αναφορά στα 80 χρόνια παρουσίας στην αγορά, στη δημιουργία μίας νέας ιστοσελίδας η οποία είναι αρκετά φιλική προς στο χρήστη και στην παρουσία της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands